iuliand3 Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 (editat) 1. convertizor nou sau reconditionat ? 2. suspension fault martor galben. ... am fost cu ea la un nene care zice ca a lucrat in uk la landrover ... a incercat sa imi calibreze inaltimea, dar tot imi apare eroarea galbena cu suspension fault. Apoi am mai intrebat pe la mecanici ... ba compresor, ba senzori, ba bloc de aer sau ceva de genul 3. cand urc o panta, nu conteaza ca este asfaltata, sau ce fel de grad de inclinatie ... daca mentin viteza sau accelerez ... imi trepideaza pe fata, am primit recomandare de la servis sa schimb diferential fata 4. cand iau volan total stanga sau dreapta pe loc ... parca se pierde servo ... trag de volan ca la dacie :) Multumesc Editat Iulie 27, 2020 de iuliand3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliand3 Postat Iulie 28, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2020 nimeni ? un ajutor, o povata ? o indrumare ?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurel82 Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 punctul 1 - eu am recondionat pus de 1 an si merge bine :), recomand si niste DR Tranny - mai prelungeste viata punctul 4 . este un ax de la semicaseta , il gasesti la Roman , sau OE 1200, eu am rezolvat cu WD 40 la crucea cardanica de pe el , vezi si tu daca merge :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate