Cotyso Postat August 1, 2020 Partajează Postat August 1, 2020 Salut Va rog sa-mi spuneti daca e cineva dintre voi care a montat la Freelander cu 3 usi vreo bara pentru plafon, alta decat cusca aceea care se fixeaza deasupra stopurilor din spate, respectiv deasupra montantilor laterali din mijlocul masinii. Caut un priceput care sa adauge inca doua puncte de prindere, unul de fiecare parte, chiar daca asta pare imposibil la prima vedere. Vreau sa pun un cort Maggiolina pe masina asta. Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 1, 2020 Partajează Postat August 1, 2020 Sfatul meu: cauta "cusca" de care vorbesti! E mult mai rezistenta decat ai crede! Si, in orice caz, mult mai rezistenta decat orice prindere inventata pe hard-top-ul de plastic al masinii! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cotyso Postat August 1, 2020 Autor Partajează Postat August 1, 2020 Am acea cusca, insa in instructiunile fabricantului (sa nu radeti ca ma supar), ea suporta max 70-75 kg. Cortul are gol 58 kg, deci as mai pune sustinere pentru el, pe undeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 1, 2020 Partajează Postat August 1, 2020 Am acea cusca, insa in instructiunile fabricantului (sa nu radeti ca ma supar), ea suporta max 70-75 kg. Cortul are gol 58 kg, deci as mai pune sustinere pentru el, pe undeva... Aceea este greutatea maxim suportata in mers, fara a strica tinuta de drum a masinii! Nici la Disco, i diferent de varianta, nu e recomandata o greutate mai mare pe plafon la masina standard, nemodificata! Pune linistit cortul pe barele alea si fa-i o proba, atat in parcare cat si in mers, sa vezi cum se schimba comportamentul masinii! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cotyso Postat August 2, 2020 Autor Partajează Postat August 2, 2020 Iti multumesc. Asa am să fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate