mihaipg Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 (editat) Cautand prin specificatii, am dat de acest sistem, si l-am localizat in partea dreapta/fata a masinii. In sistemul existent, functioneaza automat (presupun ca l-as fi observat la iarna..). Intr-o varianta upgrade el se poate controla cu un sistem de temporizare integrat in infotainment si o telecomanda. Evident, vreu si eu . Din cautarile mele, este nevoie de: modul telestart, antena si telecomanda. Instalarea pare foarte simpla, firele fiind deja trase. Practic se pozitioneaza langa amplificator, sub panoul dreapta al portbagajului, antena fiind plasata pe laterala geamului, sub ornamentul de plastic. Am achizitionat modulul Telestart T91 8H52-18d540-aa-30790203, cod Webasto 9015119B si antena. M-am poticnit la telecomanda - nu stiu exact ce model sa achizitionez. Exista foarte multe disponibile la un pret ok, chiar si la noi, dar cu logo-ul VW (teoretic pentru skoda, audi, VW, Seat). De asemenea, mai multe modele pentru Land Rover, unele cu butoane on/off, unele cu un simbol grafic in loc de "on", si unele cu o forma diferita. Are cineva idee ce sa aleg? De asemenea, o sa am nevoie de activarea modului - exista cineva in Bucuresti care ma poate ajuta? Nu as prea vrea sa mai trec pe la Tiriac ... instalare: telestart webasto.pdf Editat Septembrie 16, 2020 de mihaipg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaipg Postat Noiembrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Impresionat de suportul de pe acest forum. Nu am mai intalnit.. Pentru cine intereseaza, totusi, am realizat acest sistem, si pana la urma a fost chiar simplu. Va stau la dispozitie cu orice intrebare in legatura cu el. Cat despre telecomanda care imi dadea batai de cap, functioneaza perfect si cea cu logo VW. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 :h5 sa stii ca in timp, din pacate, activitatea forumului a migrat pre facebook si chestii din astea "evoluate" .bine, rau, nu stim, dar mai sunt nostalgici imbatraniti cu forumul :old care la cafeaua de dimineata mai ciupesc o info, dau in sfat sau un ghiont....de ani buni. De ocicei, in sectiunile dedicate mai sunt mohiacani care stiu chestii dar de intrat.... Acum, daca vrei sa stii , te citim, ne bucuram ca ai rezolvat si iti uram spor! Forumul de club LR este f ok ca info, iar oamenii raspund cred eu mult mai rapid. ca alternativa de ajutor. De obicei ,posesorii de asa masini, sunt f informati si de f mare ajutor cu colegii de suferinta:) :wr Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate