Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat 4x4 pentru familie dar si iesiri cu baietii

Mugur Iacob

Postări Recomandate

Va salut din nou,

Sunt in cautare de 4x4 spatios ( de....3 copii + 1 nevasta) pentru plimbari pe munte cu familia DAR si iesiri off-road mediu cu baietii.

Intr-un top al lui Ionut am vazut clar LC/patrol/Discovery 3 dupa 2008

M-am cam indragostit de discovery dar peste tot citesc de probleme, piese mai scumpe service bun greu de gasit....

Sunt constient ca voi lua masina la mana a doua dar nici nu as vrea sa raman in varful muntelui .....ok, nimeni nu poate sti....dar macar sa nu raman prea des :grin:

Merita Discovery 3? daca da rog specificatii - an...tip motor...etc

Sau ce altceva recomandati?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Depinde cati banii vrei sa bagi. Daca vrei confort la 5 membrii ai familiei ai nevoie de masina LWB obligatoriu. Daca banii nu ar fi problematici eu m-as orienta spre Patrol y61 sau LC HDJ 80. Masina englezeasca evita-o . In alta ordine de idei ar fi foarte bine ca masina sa aiba punti rigide fata spate . Te-ar scapa de multe batai de cap , cheltuieli evitabile si ganduri in offroad.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns! logica si sfaturile voastre sunt catre Patrol - Toyota .....sufletul si inima se duc catre discovery 3 imi place de mor cum arata...si recunosc ca nu am mers niciodata cu unul ...dar nici cu toyo sau nissan

Multumesc inca odata si voi tine cont de parerile voastre

Apropo de buget cam 15.000 eur maxim pentru prima achizitie

Editat de Mugur Iacob
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare