Mugur Iacob Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Va salut din nou, Sunt in cautare de 4x4 spatios ( de....3 copii + 1 nevasta) pentru plimbari pe munte cu familia DAR si iesiri off-road mediu cu baietii. Intr-un top al lui Ionut am vazut clar LC/patrol/Discovery 3 dupa 2008 M-am cam indragostit de discovery dar peste tot citesc de probleme, piese mai scumpe service bun greu de gasit.... Sunt constient ca voi lua masina la mana a doua dar nici nu as vrea sa raman in varful muntelui .....ok, nimeni nu poate sti....dar macar sa nu raman prea des :grin: Merita Discovery 3? daca da rog specificatii - an...tip motor...etc Sau ce altceva recomandati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Te-ai gandit la Toyota 80 (se gaseste mai greu in stare rezonabila) sau Toyota 100, 120. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Septembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Salut, m-am gandit, razgandit....ma gamdesc in continuare....greu sa ma hotarasc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 30, 2020 Partajează Postat Septembrie 30, 2020 Depinde cati banii vrei sa bagi. Daca vrei confort la 5 membrii ai familiei ai nevoie de masina LWB obligatoriu. Daca banii nu ar fi problematici eu m-as orienta spre Patrol y61 sau LC HDJ 80. Masina englezeasca evita-o . In alta ordine de idei ar fi foarte bine ca masina sa aiba punti rigide fata spate . Te-ar scapa de multe batai de cap , cheltuieli evitabile si ganduri in offroad. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Octombrie 1, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2020 (editat) Multumesc pentru raspuns! logica si sfaturile voastre sunt catre Patrol - Toyota .....sufletul si inima se duc catre discovery 3 imi place de mor cum arata...si recunosc ca nu am mers niciodata cu unul ...dar nici cu toyo sau nissan Multumesc inca odata si voi tine cont de parerile voastre Apropo de buget cam 15.000 eur maxim pentru prima achizitie Editat Octombrie 1, 2020 de Mugur Iacob Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costinell Postat Octombrie 1, 2020 Partajează Postat Octombrie 1, 2020 disco 3 e foarte frumos, dar cam atat sunt foarte stricacioase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate