Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

troliu manual

Vizitator uturn

Postări Recomandate

Vizitator uturn

cunoasteti sa existe troliu manual care sa poata fi utilizat (rar dar )cu folos in situatii de urgenta?

Apoximez ca ar trebui sa fie capabil sa lucreze cu aprox 3500kg.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator uturn

Re: troliu manual

Poate cel de 3200 ar fi interesant pt mine.

Ai folosit vre-unul dintre ele: 1600, 3200?

Ma intereseaza in primul rand ce distanta de cablu poti sa tragi?

Cum se "desface" cand este in tensiune?

Merci,

Iulius

p.s. am incercat un troliu manual de 3500kg gen "bricostore" (prezentat intr-un topic mai vechi pe forum) si pe langa faptul ca poti sa tragi aprox 40-60 cm de cablu, este dificil/ periculos sau aproape imposibil sa il desfaci cand este in tensiune.

Link spre comentariu

uite aici s-a folosit asa ceva

poti sa tragi cat cablu vrei

pt ca nu lucreaza prin infsurare pe in tambur ci prin rulaj (rulare??? cum e corect?)

ca si pont am vazut unu second in piata mehala la timisoara chiar sapt asta insa nu am intrebat :sr eventual rugam un timisorean sa il caute sambata daca crezi ca te intereseaza era exact modelul din poze deci de capacitate mare

Link spre comentariu

zep frumoase poze de la dragan am recunoscut imediat peisajul poate ne intilnim in primavara la o bere in zona eu am casa la alunul; apropo de vinci eu am lucrat cu el pe cind eram tinichigiu si am tras multe cu el dar sincer este cam greu de manevrat mai ales pina incepe sa fie in tensiune plus ca ocupa loc mult daca este tinut in masina

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

T-MAX arata asemanator chiar pot spune ca T-MAX arata mai bine decat cel din poza.

viewtopic.php?f=38&t=2836

Am gasit ceva mai clar se pare ca 1600 inseamna 2400 KG max .

Cablul lui de otel are 11 mm Diametru ....

http://www.4x4store.com.au/T-Max-Recove ... 64227.html

Salutari,

Calinvas

P.S. greu si incomod clar este dar daca scoate un tractor .... sigur i-mi pastrez unul :banana

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

Va salut! eu am asa ceva si il recomand cu toata caldura nu pot sa zic decit ca este PERFECT. Asa cum am zis este soluti ideala mai ales pentru latera,spate si rezerva in cazul in care te lasa cel electric. Merita toti bani.

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

Da este si acesta o solutie , insa limitata de lant , sufa , cursa scurta ... Celalalt dispozitiv este avantajat de lungimea mare a cablului(50m) , de usurinta cu care se foloseste , de faptul ca este foarte sigur plus ca se gasesc cu sarcina intre 2500-9000 kg. Am folosit cinci ani acest tip de winch inainte de a avea troliu electric (si chiar l-am folosit de zeci de ori) de aceea il recomand.

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

A incercat cineva in teren un PALAN de ridicat greutati?

Ma gindeam ca pentru caz de extrema urgenta cind esti singur un palan de 3,5tone te poate ajuta.Problema nu s-ar pune la forta de actionare ci cred ca la schimbarea pozitiei de lucru.

A facut cineva aceasta proba?

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

S-a pus problema efortului sau ca nu ar dovedi sa scoata agregatul?

La faza cu lantul m-am gindit si zic ca o rezolv ci niste ocheti de ghidare la care le modific usor pozitia.

In viitor iau si eu un troliu electric dar trebuie sa gasesc o solutie sa ies daca ramin intepenit....

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

ca sa nu cumperi un troliu manual pe care il folosesti rar mi se pare interesanta treaba de aici

http://www.nissan4x4.co.za/GH_ShowArticle.asp?HID=27

am folosit de multe ori solutia asta, (mai ales ca n-am avut troliu multa vreme) intr-o varietate de situatii. este lenta dar imbatabila. la fel de riscanta ca oricare alta metoda de recuperare, dar functioneaza fara gres.

acum am troliu, dar am in continuare in masina choker chain-ul cu carlige si hilift-ul. plus sufa statica sanatoasa, lanturi suplimentare si sufa din cablu.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator motosebi

uite aici s-a folosit asa ceva

poti sa tragi cat cablu vrei

pt ca nu lucreaza prin infsurare pe in tambur ci prin rulaj (rulare??? cum e corect?)

ca si pont am vazut unu second in piata mehala la timisoara chiar sapt asta insa nu am intrebat :sr eventual rugam un timisorean sa il caute sambata daca crezi ca te intereseaza era exact modelul din poze deci de capacitate mare

am intrebat eu cat face

voia 1000 ron

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare