Manolin Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Buna ziua, Va cer ajutorul in legatura cu urmatoarea chestiune. Mentionez ca nu sunt prea priceput la masini as putea spune chiar usor prostibil de aceea apelez la opiniile dvs. M-ar interesa sa achizitionez o masina pentru mers la pescuit. Masina nu va fi exploatata off-road in adevaratul sens al cuvantului, este mai mult vorba de "drumuri de balastiera" ce necesita o garda la sol mai ridicata. In acelasi timp as folosi masina si ca masina de zi cu zi, mai un drum la market, o vizita la parinti, etc. Am condus un Daihatsu Feroza, motor de 1.6 din 1997 si mi-a placut pe drum forestier insa pe asfalt era foarte rigida, nu prea confortabila. Din cele spuse mai sus ce masina mi-ati recomanda pana in 4000 de euro? Imi recomandati sa o iau din Romania sau sa o aduc de afara? Va multumesc! PS: Nu stiu daca e categoria potrivita pentru aceasta postare, daca nu e, va rog sa imi spuneti si am sa mut postarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Manolin Postat Octombrie 15, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2020 Rog un admin sa stearga aceasta postare deoarece cautand pe forum mi-am dat seama ca nu e cea mai potrivita categorie. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate