Vizitator uturn Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 am observat ca de la un timp planetara iese in exterior aprox1.1,5 cm. e ceva defect? sau care ar fi cauza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: planetara daca ai drum maine prin Rasnov ...treci pe la mine...sa ne uitam putin la ea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: planetara E vorba de axa fata? Din cate stiu eu, la LR Discovery I, planetarele fata au flanse separate, planetarele spate au flansa uzinata direct. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
imacri Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: planetara pare ca e un pic iesita planetara in afara, e posibil sa se fi uzat cam tare flansa. iti lipsesc insa capacele de plastic care in mod normal o acopera. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator uturn Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: planetara capacele de plastic sau pierdut probabil tocmai pt ca planetarele spate/fata au iesit si astfel a cazut capacul de cauciuc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: planetara uturn, intrebarile specifice marcii, in speta LR, trebuie puse in sectiunea dedicata. La sectiunea Mecanica intra subiecte general valabile pt toate masine sau macar pt. mai multe marci de masini. Te rog sa-ti pui in semnatura datele masinii precum vezi la mine sau la altii ca sa nu mai apara confuzii sau necesitatea intrebarilor suplimentare. Pe fata nu prea au cum sa iasa planetarele in afara. Uite asa trebuie sa arate: MWSnap369.jpg[/attachment:3u7xgtlw] Ai flansa, 1 sau 2 saibe distantiere cu rolul de a regla jocul si apoi un inel de siguranta exterior. Pe spate exista sansa sa iasa datorita uzurilor (planetara+flansa). Fa rost de capace cat mai repede cu putinta (ia si de rezerva). Inainte de a le monta trebuie desfacut la fiecare butuc si inspectat/curatat, inlocuit vaselina etc. La puntea fata desfaci pana la articulatia homocinetica. Sunt foarte mari sanse sa-ti intrat apa si mizerie (care nu tin loc de vaselina sau ulei). Capacelele trebuie scoase periodic si inspectate dupa urme de rugina, uns atat cat se vede din caneluri si umplut capacul pe jumatate cu vaselina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator uturn Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: planetara ok, merci pt sfaturi: atat cele legate de masina cat si cele de utilizarea forumului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate