Vizitator Pintea Angel Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Salutare oameni buni ma numesc Pintea Angel sunt din Arad si am doar 17 ani si sunt inebunit dupa off road. Astept sa fac 18 ani si sa particip si eu la concursuri de off road dar pina in 31 martie cand voi fi si eu sofer. Am intrat si eu in club 4x4 pentru ca si tatal meu Sorin Pintea si fratele meu Alex Pintea au intrat si nu ma las la ei :grin: Abia astept sa achizitionez si eu un 4x4 la 18 ani sa ma dau si eu ca toti oameni prin (NOROI!!) :ypu :twisted: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Alex Pintea Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Salutare tuturor!!!!!!!!!!! salut./....bine ai venit :h5 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Salutare tuturor!!!!!!!!!!! Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Pintea Angel Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: Salutare tuturor!!!!!!!!!!! Mersi Mugur :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Salutare tuturor!!!!!!!!!!! Ho ma ce dreak nu t-ai apucat de femei ca din alea avem mai multe,acareturi nu avem destule. Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Pintea Angel Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Salutare tuturor!!!!!!!!!!! De femei m-am apucat de mult! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Salutare tuturor!!!!!!!!!!! Adu-mi si mie una da sa nu o vada mata :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Salutare tuturor!!!!!!!!!!! :ha: :x :ha: asta da tata!!!!!!!!!!! si bun venit suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Alex Pintea Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: Salutare tuturor!!!!!!!!!!! ups :ha: eu nu am vazut nimic :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Pintea Angel Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Salutare tuturor!!!!!!!!!!! Am o intrebare cum imi pun si eu o poza la topic ca habar nam :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Salutare tuturor!!!!!!!!!!! Bine ai venit!!! :cl Ma bucur sa vad atatia impatimiti de off roade in Arad. Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Salutare tuturor!!!!!!!!!!! bine ai venit!!! SORINE ai dat de dracu :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Salutare tuturor!!!!!!!!!!! Bine ai venit ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Salutare tuturor!!!!!!!!!!! bun venit :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Salutare tuturor!!!!!!!!!!! bine ai venit!!! SORINE ai dat de dracu :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Cam asa se pare,da cred ca mai mult nevasta mea ca ea spala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Pintea Angel Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Salutare tuturor!!!!!!!!!!! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate