Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

motor nou

catt

Postări Recomandate

chiar nou pe forum, de anul asta propritar de samurai, am nevoie de ajutor:pe scurt samiul meu are nevoie de un motor nou (acum are 1,3 carburator 85 sj 413si papa ulei nu trage etc.) as vrea un motor mai puternic daca se poate ;sunt deschis la variante gen motor BMW cu cutie automata...

Astept sfaturi sau recomandari sa ma pot apuca de treaba!!

Multumesc

I use to think ! but now i'm fine ... :grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: motor nou

vorba prietenei mele: "hai sincer?!",fara suparare.

parerea mea e ca se pierde tot farmecul masinii daca faci asta,si sincer suna cam pimpin'.

sa nu crezi ca pui un motor puternic si gata,dup-aia ai de investit in siguranta,adica,arcuri,amortizoare,frane mai mari,etc

in fine,e treaba ta,depinde ce vrei sa faci cu ea,off road sau plimbari prin centru,sau liniute!

mai bine repari motoru'

hai noroc

4x4=16 corect!!!

suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase

Link spre comentariu

''hai sincer'' nu vad nimic rau in a vrea un motor mai mare

variante care s-au folosit sunt motoare de suzuki shift ,opel vectra 2.0l .sau vw golf1,6 diesel si in mod sigur s-au mai facut si alte transplanturi insa astea sunt cele de care am auzit cel mai des

Link spre comentariu

la un motor puternic trebuie schimbata si transmisia....ptr ca cea originala va incepe sa se faramiteze.....mot de Sami are 70cp....un motor de BMW....in 4 cilindrii are cam 120...140cp...plus ca mai trebuie umblat la o gramada de maruntisuri....in concluzie...grea treaba si proasta lana :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

nu vreau sa zbor ,dar in momentul de fata o iesire cu masinuta inseamna mai mult zmucituri si consum de 30 %in conditiile in care daca dau de o panta de 40grade nu e sigur ca o urc pe reductor in prima treapta . Asa ca nu prea am de ales,sincer as vrea un motor care sa potriveasca pe cutia de 1,3 dar nu stiu care ar fi Variantele??? poate ma ajutati ;de ex motorul de swift sau opel potriveste pe cutia mea sau trebuie schimbata si cutia?|

I use to think ! but now i'm fine ... :grin:
Link spre comentariu

Salut catt si bine ai venit! :h5

Imi pare cunoscuta poza aia din avatar... e din Padis cumva?....precum si problemele cu motorashu'... :grin:

Baga si tu vreo doua cuvinte pe la "Prezentarea membrilor" sa stie lumea cu cine sta de vorba. :hi

Numai bine

Sorin

Link spre comentariu

Salut,

Poti pune multe feluri de motoare...cel mai potrivit daca vrei mai mare e cel de vitara 1.6 sau 2.0 daca gasesti, dar in acelasi timp merge f bine si 1.3...cu mici modificari.

Oricum parerea mea e sa ramai pe benzina, exclus diesel, care-i un motor greu.

Secretul Samurai-ului e motorul de turatii si greutatea...il vei "omora" cu un motor diesel greu, si-i pacat.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

nu vreau sa zbor ,dar in momentul de fata o iesire cu masinuta inseamna mai mult zmucituri si consum de 30 %in conditiile in care daca dau de o panta de 40grade nu e sigur ca o urc pe reductor in prima treapta . Asa ca nu prea am de ales,sincer as vrea un motor care sa potriveasca pe cutia de 1,3 dar nu stiu care ar fi Variantele??? poate ma ajutati ;de ex motorul de swift sau opel potriveste pe cutia mea sau trebuie schimbata si cutia?|

Da un pm la cfantana sau SJ ei se pricep la samuraie.

Link spre comentariu

Poti sa-i pui 1.3 16valve de swift gti, are 103 CP si se potriveste pe cutia de Samurai :grin:

Mai multi cai nu strica niciodata :banana

Sa mergeti cu Samurai de 178CP motor de vitara 1.6 16 valve TURBO sa vedeti cum e :bannana

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Eu am un suzuki cu motor de bmw de 1.6 injectie pus cu tot cu cutie , manuala in 5 trepte. Daca te intereseaza poze zimi si fara probleme. Lam trecut si prin rar asa ca e ok ca functionalitate

Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare