catt Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 chiar nou pe forum, de anul asta propritar de samurai, am nevoie de ajutor:pe scurt samiul meu are nevoie de un motor nou (acum are 1,3 carburator 85 sj 413si papa ulei nu trage etc.) as vrea un motor mai puternic daca se poate ;sunt deschis la variante gen motor BMW cu cutie automata... Astept sfaturi sau recomandari sa ma pot apuca de treaba!! Multumesc I use to think ! but now i'm fine ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: motor nou vorba prietenei mele: "hai sincer?!",fara suparare. parerea mea e ca se pierde tot farmecul masinii daca faci asta,si sincer suna cam pimpin'. sa nu crezi ca pui un motor puternic si gata,dup-aia ai de investit in siguranta,adica,arcuri,amortizoare,frane mai mari,etc in fine,e treaba ta,depinde ce vrei sa faci cu ea,off road sau plimbari prin centru,sau liniute! mai bine repari motoru' hai noroc 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: motor nou ''hai sincer'' nu vad nimic rau in a vrea un motor mai mare variante care s-au folosit sunt motoare de suzuki shift ,opel vectra 2.0l .sau vw golf1,6 diesel si in mod sigur s-au mai facut si alte transplanturi insa astea sunt cele de care am auzit cel mai des Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: motor nou la un motor puternic trebuie schimbata si transmisia....ptr ca cea originala va incepe sa se faramiteze.....mot de Sami are 70cp....un motor de BMW....in 4 cilindrii are cam 120...140cp...plus ca mai trebuie umblat la o gramada de maruntisuri....in concluzie...grea treaba si proasta lana :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: motor nou grea treaba si proasta lana :grin: :grin: :grin: :g :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: motor nou Da tu ce vrei sa faci cu samuraiul? vrei sa zbori ? Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catt Postat Decembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: motor nou nu vreau sa zbor ,dar in momentul de fata o iesire cu masinuta inseamna mai mult zmucituri si consum de 30 %in conditiile in care daca dau de o panta de 40grade nu e sigur ca o urc pe reductor in prima treapta . Asa ca nu prea am de ales,sincer as vrea un motor care sa potriveasca pe cutia de 1,3 dar nu stiu care ar fi Variantele??? poate ma ajutati ;de ex motorul de swift sau opel potriveste pe cutia mea sau trebuie schimbata si cutia?| I use to think ! but now i'm fine ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: motor nou Salut catt si bine ai venit! :h5 Imi pare cunoscuta poza aia din avatar... e din Padis cumva?....precum si problemele cu motorashu'... :grin: Baga si tu vreo doua cuvinte pe la "Prezentarea membrilor" sa stie lumea cu cine sta de vorba. :hi Numai bine Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: motor nou Salut, Poti pune multe feluri de motoare...cel mai potrivit daca vrei mai mare e cel de vitara 1.6 sau 2.0 daca gasesti, dar in acelasi timp merge f bine si 1.3...cu mici modificari. Oricum parerea mea e sa ramai pe benzina, exclus diesel, care-i un motor greu. Secretul Samurai-ului e motorul de turatii si greutatea...il vei "omora" cu un motor diesel greu, si-i pacat. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: motor nou nu vreau sa zbor ,dar in momentul de fata o iesire cu masinuta inseamna mai mult zmucituri si consum de 30 %in conditiile in care daca dau de o panta de 40grade nu e sigur ca o urc pe reductor in prima treapta . Asa ca nu prea am de ales,sincer as vrea un motor care sa potriveasca pe cutia de 1,3 dar nu stiu care ar fi Variantele??? poate ma ajutati ;de ex motorul de swift sau opel potriveste pe cutia mea sau trebuie schimbata si cutia?| Da un pm la cfantana sau SJ ei se pricep la samuraie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: motor nou Poti sa-i pui 1.3 16valve de swift gti, are 103 CP si se potriveste pe cutia de Samurai :grin: Mai multi cai nu strica niciodata :banana Sa mergeti cu Samurai de 178CP motor de vitara 1.6 16 valve TURBO sa vedeti cum e :bannana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catt Postat Decembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: motor nou pai ai idee pe la cat gasesc un motor de gti;si poate stii cine are de vanzare? I use to think ! but now i'm fine ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: motor nou Nu stiu,solutia cred ca ar fi sa-l gasesti pe ebay sau sa aduci o masina intreaga. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: motor nou am o masina intreaga discutam si e a ta motor 1.6 swift 110 caluti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catt Postat Decembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: motor nou am gasit un swift 1,6i 90 cp 4x4 functional la 700eur din 90; oare ar merge motorul? pretul mi se pare ok. I use to think ! but now i'm fine ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catt Postat Decembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: motor nou nu stiu cum e cu cutia daca e pentru 4x4......help!! I use to think ! but now i'm fine ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: motor nou Eu am un suzuki cu motor de bmw de 1.6 injectie pus cu tot cu cutie , manuala in 5 trepte. Daca te intereseaza poze zimi si fara probleme. Lam trecut si prin rar asa ca e ok ca functionalitate Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: motor nou nu am citit......intamplator am cumparat chiar un samurai cu motor 1,6 diesel de vw golf 2 inca mai am flansa de adaptare.. daca cineva vrea sa o copieze e disponibila Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catt Postat Decembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: motor nou multumesc pentru variante ;incep sa se adune ceva informatii sa vedem ce alegem pana la urma :grin: ; I use to think ! but now i'm fine ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate