serban Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 am patrolu scurt de un an,y60 si nu am folosit niciodata blocabilul.s-a aprins odata dar de multa vreme nu mai merge.ce fac? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: diff lock ce sa faci...te prezinti...spui cate ceva despre tine si despre masina ta...si pe urma intrebi ce te doare..... in mod normal asa se face....dar tu ai inceput ....in sens invers :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: diff lock da,scuze sunt serban,e primul meu contact cu un forum si nu prea stiu cum se face Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: diff lock am un patrol scurt y60 din91 l-am luat acum un an,masina a mers numai prin oras e in stare f buna,am bagat kit inaltare si body lift dar am aceasta problema,unde mai pui ca in urma modificarilor nu mai intra in 4l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: diff lock cred k sa strikat...... :h5 ....Io am alta problema am aceasi masina ca a ta (poate nu e intr o stare asha buna)....nu mi se aprinde nimic pe bord dar cred k diff lock merge....cel mai bine il verifici la namol......oricum bun venit......nu fi trist asta e partea frumoasa ....se mai strika din cand in cand :cl :banana :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: diff lock m-am gandit si eu ca o fi martorul din interior dar avand in vedere ca merg tot timpul singur prin noroaie nu prea imi vine sa-l verific,mersi oricum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: diff lock de unde pot sa fac rost de niste colante cu clubul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: diff lock de unde pot sa fac rost de niste colante cu clubul? Autocolante Club4x4 se vor da numai la intalnirile Club4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: diff lock am un patrol scurt y60 din91 l-am luat acum un an,masina a mers numai prin oras e in stare f buna,am bagat kit inaltare si body lift dar am aceasta problema,unde mai pui ca in urma modificarilor nu mai intra in 4l. mai ai ceva de facut dupa ce ai bagat bodyliftul ca sa intre in 4Low ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: diff lock da Luigi stiu ca mai am ceva de facut,multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: diff lock HI HI tre' sa tai din tabla! Becul nu se mai aprinde si diferentialul nu mai merge sau becul nu se aprinde si diferentialul merge? daca e prima varianta cred ca atunci cand ai ridicat caroseria ai uitat ca trebuie sa lungesti anumite furtunase si conducte, inclusiv cele de vacuum, care actioneaza diferentialul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: diff lock nu poti activa blocantu' daca nu esti pe reductor adica pe 4l pe low. spor la taiat , lungit, indoit .... :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: diff lock nu poti activa blocantu' daca nu esti pe reductor adica pe 4l pe low. Raspuns incorect! La Y60 poti baga blokantu si daca nu esti in 4x4 !!!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: diff lock mda,cred ca s-a omis aspectu cu lungirea furtunelor si a conductelor in ceea ce priveste taiatu mai astept Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: diff lock HA, Ha, ce furtune sa lungesti ???????????????? Si dupa ce le lungiti si o sa vedeti ca blokantu tot nu merge ......... O sa le mai lungiti din nou? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: diff lock Corect! la y60 blocantul merge si pe 4X4H. Furtunele pt diferential trebuie lungit, si mai mult ca sigur atunci cand a ridicat caroseria acestea s-au intins si au iesit de prin cine stie ce stuturi. Eu asa am patit. In legatura cu taiatu, nu e chiar corect spus, la maneta de viteze este unfel de flansa din tabla care ar trebui modifcata(taiata) eu am preferat sa fac alta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: diff lock Daca sar furtunele de la blokant, desi mie in atatia ani nu mi-a fost dat sa vad asa ceva, chiar in conditiile montarii kiturilor de susp OME RACING +110mm + Bodylift de 70mm, primul semn ar fi ca nu mai merge servoambreiajul si nici sevofrana, datorita pierderii de vaccum Defectul trebuie cautat la servovalvele de comanda ale diferentialului blokant! Astea sunt plasate in zona balamalei de capota din stg. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: diff lock Daca sar furtunele de la blokant, desi mie in atatia ani nu mi-a fost dat sa vad asa ceva, chiar in conditiile montarii kiturilor de susp OME RACING +110mm + Bodylift de 70mm, primul semn ar fi ca nu mai merge servoambreiajul si nici sevofrana, datorita pierderii de vaccum Defectul trebuie cautat la servovalvele de comanda ale diferentialului blokant! Astea sunt plasate in zona balamalei de capota din stg. Exact furtunele de la diferential mie mi-au iesit din servovalva, mai exact unul dintre ele si am ridicat caroseria numai 5 cm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: diff lock gata m-am hotarat.nu lungesc absolut nimic!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: diff lock am verificat toate furtunele si sunt ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate