Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SUBARU

DAGTOYOTA

Postări Recomandate

Re: SUBARU

TAREEE

Din pacate si Subaru s-a dus p... de suflet ... vezi noua Impreza, noul Forester ... si diesel :uameni

PS Da un Lagacy GT tot imi iau candva!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

TAREEE

Din pacate si Subaru s-a dus p... de suflet ... vezi noua Impreza, noul Forester ... si diesel :uameni

PS Da un Lagacy GT tot imi iau candva!

ai condus boxeru diesel? cum e?

da noua impreza ce are? mie imi place cum arata :) de performante nu stiu... la top gear a iesit ca e ceva mai slaba ca ultimu evo...

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu

147hp, plastice, interior usor compilat Honda ... nu vreau DT .

In plus arata de parca n-ai avut bani de Tribeca si trebuie sa te multumesti cu Forester.

Impreza noua nu-mi place cum arata si e prea mica ptr nevoile mele :sr !

E ciudat, au un motor care confirma an de an http://www.ukipme.com/engineoftheyear/winners_08/2_25.html , devine sinonim cu brand-ul si ce fac ... inventeaza un SUBARU PUTERE MAXIMA, CONSUM MINIM :grin:

Pentru mine subaru = 4wd + benzina + turbina

In Germania inca este No1 la satisfactia cumparatorului si in optiunea de a mai cumpara marca ... dar cred ca lucrurile se vor schimba.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Link spre comentariu

147hp, plastice, interior usor compilat Honda ... nu vreau DT .

In plus arata de parca n-ai avut bani de Tribeca si trebuie sa te multumesti cu Forester.

Impreza noua nu-mi place cum arata si e prea mica ptr nevoile mele :sr !

E ciudat, au un motor care confirma an de an http://www.ukipme.com/engineoftheyear/winners_08/2_25.html , devine sinonim cu brand-ul si ce fac ... inventeaza un SUBARU PUTERE MAXIMA, CONSUM MINIM :grin:

Pentru mine subaru = 4wd + benzina + turbina

In Germania inca este No1 la satisfactia cumparatorului si in optiunea de a mai cumpara marca ... dar cred ca lucrurile se vor schimba.

tribeca mi se pare urat. iar ala vechi mi se pare urat ca porcu. :ha:

de acord cu 4wd + benzina + turbina :D

la noi ma intreb de ce nu prea cumpara lumea subaru... mi se par niste masini total civilizate si fiabile...

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare