Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proiect Navara D22

Kimura

Postări Recomandate

Buna seara colegi,

Sunt Andrei din Timisoara, proaspat posesor de navara D22 din 2005. Motor 2,5

As dori sa fac niste updateuri la masina si as vrea sa ma indrumati putin cu niste informatii.

Vreau sa ii fac bodylift +5, kit de inaltare Ironman +4, pentru partea de directie am gasit ceva kit de bucse, ca roti as vrea sa pun 33 cu R16 et-30, dar nu stiu ce schimbari trebuie sa fac la partea de directie. As mai vrea sa maresc putin radiatorul si sa schimb toba cu una mai mare de 63 probabil, schimbata de la motor. Pentru partea de ambreaj, as alege unul de offroad.

Sunt cam novice pe partea de offroad, dar vreau sa fac acest proiect si vreau sa va intreb daca e ok sau ce ma sfatuiti sa fac. Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Salut

Eu zic sa profiti de vremea de acum si sa faci cateva ture cu masina pe la Bencec la padure. E cel mai aproape de noi. De preferat sa nu mergi singur...

Asa o sa vezi ce iti lipseste cel mai mult si ce te arde cel mai tare. Dupa le poti face pe toate. "Arunca" si tu niste poze cu masina sa urmarim si evolutia in timp.

Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare