Vizitator Cristian Gogu Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 ma numesc Gogu Cristian sint din bucuresti si am fost la rindul meu molipsit de fenomenul 4x4 de la MMOF 2008 momentan sint in cautare de atelaj imi cer scuze ca ma prezint atit de tirziu dar am tot sperat sa gasesc ceva sa ma pot prezenta cum trebuie as dori sa achizitionez o Toyota lj 70 v-as multumi si pentru alte sugestii s-au daca nu m-am orientat cum trebuie dar din cite am citit pe aici ar fi cea mai potrivita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: salutare din Bucuresti salutare si bine ai venit pe forum in sfirsit :W :W pe cind noua achizitie? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: salutare din Bucuresti Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: salutare din Bucuresti :W ,asteptam vesti de la tine si bineinteles poze cu achizitia care speram va fi in :ypu curand Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: salutare din Bucuresti :W :cl :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: salutare din Bucuresti se mai aude ceva ? te ajutam cu vreun sfat? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: salutare din Bucuresti Bine ai venit!!! :W range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: salutare din Bucuresti Bine ai venit!!! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: salutare din Bucuresti :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: salutare din Bucuresti Noroc si bine ai venit in club! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: salutare din Bucuresti :W Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: salutare din Bucuresti Bine ai venit !!! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: salutare din Bucuresti :W Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: salutare din Bucuresti :W :cl REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate