valiv87 Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 Salut, Sunt nou posesor de Freelander 2 si m-am lovit recent de cateva probleme, cea mai importanta fiind, incalzirea din scaunul soferului. Banuiesc ca s-a rupt cumva plasa din scaun, ca am mai patit chestia asta la alta masina. Am cautat in dezmembrari si am gasit plasa de Freelander 1, mi s-a spus ca s-ar potrivi. Cunoaste cineva daca sunt compatibile plasele din scaune? Ca sa nu il demontez in zadar. Sau exista cumva vreun kit de reparatie, ceva? O zi buna, Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 6, 2020 Partajează Postat Decembrie 6, 2020 Salut, in Bucuresti avem un coleg care se ocupa de tapiterii-refacere cusaturi, piele, schimbat elemente rupte-iar omul avea plase de inlocuit de la Renault parca, noi. eu am schimbat la fosta masina din celeasi cauze ca si la tine si au mers foarte ok inca doi ani ,pana am vandut masina. Superdragos parca era nick-ul omului....am si un tel ,nu stiu cat de valabul mai este dar merita incercat 0722 246 245 spor Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate