Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Actiune Umanitara in Maramures

Max

Postări Recomandate

Re: Actiune Umanitara in Maramures

:) saptamana viitoare cred ca vin si eu ( cu ladita mea ... si cu ce voi mai aduna pana atunci - ) - daca nu-mi mai intervine ceva in programul de la serviciu ; o sa va anunt pe ce va puteti baza din partea mea ;

si in legatura cu gustul amar ... ma scuzati , dar nu ma pot abtine ... :ha: ... trebuia sa-i dati o bere ... si sigur va spunea si " multumesc "

O zi frumoasa va doresc !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 96
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

@Max - nu trebuie sa te mahnesti ptr tanarul ala ... Am patit si eu ceva similar acum 4 ani in Gaujani, jud GR! In urma unui surplus de produse la o casa de copii din Vedea, GR, am hotarat sa impart adhoc pungile ramase la cateva case (cele mai amarate) din comunele urmatoare! In timp ce bunicii lui (la peste 70 de ani) ma ajutau cu pungile, nepotul lor care nu cred ca avea mai mult de 14 ani, tragea la masea pe prispa dintr-o sticla de votca si era cu tigarea aprinsa in coltul gurii! Intrebat de ce ii lasa pe bunicii lor sa care cosul cu cozonacul si pungile cu diverse si nu pune mana si el, mi-a raspuns sec:"sunt prea obosit, ca sa mai car, carati voi, vad eu dupa aia ce mi-ai adus, ca n-am timp acum, am treaba, nu vezi?!" Aceasta intamplare mi-a lasat in prima faza un gust amar, si al doilea an am tinut mortis sa ma duc iar la aceeasi casa cu o donatie de Craciun sa vad daca istoria se repeta! I-am gasit numai pe batrani, "pustiul" nu mai era, fusese "agatat" intre timp de o "facultate" (un centru de reeducare) fiind prins la furat!

In ansamblu lasand la o parte intamplarile neplacute sau neprevazute actiunea voastra SI-A ATINS SCOPUL SI O POTI CONSIDERA O REUSITA TOTALA in conditiile in care, inainte de sfintele sarbatori, ati reusit prin bunavointa si prin generozitatea voastra sa faceti o groaza de oameni, si in mod special COPII sa zambesca!

FELICITARI SI CINSTE VOUA! :h5 Sa aveti Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

:bravo oameni buni,

Am ramas fara cuvinte, sunt onorat si multumit ca sunt alaturi de voi in :cl

Am pus deja Actiuni humanitare ca exemplu pe toate forum-uri din Spania, ca toata lumea trebue sa stie. :h5

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Bravo pentru actiune si felicitari pentru ca , cu atit cit a-ti putut, a-ti ajutat oameni care aveau cu adevarat nevoie de citeva lucruri care sa le aduca , chiar si pe moment, fericirea. O actiune este cu etit mai reusita cu cit observi ca acei oameni au nevoie de un ajutor, mic dar care conteaza mult. Degeaba se string la actiune multi participanti care aduc multe produse daca acestia merg in locuri unde deja sunt ajutati si de altii sau care au o orinduiala deja cunoscuta.

:bravo :cl si E.M.A. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Vizitator koala

...Degeaba se string la actiune multi participanti care aduc multe produse daca acestia merg in locuri unde deja sunt ajutati si de altii sau care au o orinduiala deja cunoscuta...

Asa e, vere Nirose, bine le mai zici ! ... mai bine stai acasa si carcotesti ironic, decat sa te duci la unii care sunt in nevoie ... mai da-i 'reaku de saraci !

Link spre comentariu

Sa fiti fericit ca ati ajutat pe cineva si ati adus un dram de fericire pe chipurile unor oameni amarati.

V-ati facut datoria de OAMENI si asta conteaza cel mai mult.

Multe felicitari organizatorilor si participantilor !

Multumiri tuturor celor care au participat la actiuni similare si in alte zone ale tarii !

...asta e tot ce conteaza !

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Atasez niste poze cu "Umanitara "si cu traseul facut in zona cu cateva masini din MM-CJ-SM!

A fost un traseu foarte frumos,cu niste oameni super OK.

Viva 4x4!:grin:
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare