Geodezul1976 Postat Ianuarie 28, 2021 Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 Am și eu o problema cu un grand cherokee 3.1 2001 qouada drive, automat, nu mai întra în mansalier, de fapt maneta schimbătorului trece pe poziția R, dar mașina tinde sa plece în fata. În poziția D, merge normal în fata, dar în poziția neutru are tendința de a pleca tot înainte. Am luat mașina de citeva luni și pina acum a mers normal. Nu face sunete ciudate, nimik! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Ianuarie 29, 2021 Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Salut. Uleiui în ce stare e? A fost schimbat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geodezul1976 Postat Ianuarie 29, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Schimbat, verificat este la nivel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Ianuarie 29, 2021 Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Vezi ca la GC schimbatorul/selectorul are o placa electronica ce face probleme in timp, vezi ca s-a discutat pe aici despre asta, nu retin unde, dar poti folosi search. Sa nu fie cumva de acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geodezul1976 Postat Ianuarie 29, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Ms. Am citi despre placa electronica, încerc sa schimb selectorul sa vedem dacă merge cu cel găsit același model. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate