allroad Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Salut,vin si eu cu o rugaminte: Ma poate ajuta cineva cu efectuarea RAR-ului cat mai repede posibil pentru o masina? Multumesc anticipat L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: AJUTOR RAR Absolut imposibil! Am o programare marti cu o masina si degeaba m-am rugat de ei sa ma primeasca cu a doua masina! :P 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: AJUTOR RAR Multi mi-au zis ca e imposibil dar incerc si eu,poate se leaga ceva,am programare pe 19 dec. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: AJUTOR RAR Cat dureaza pana iti vin actele inapoi, ca daca vin dupa 15 nu mai rezolvi nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: AJUTOR RAR Eu am un Golf 3 pentru care astept un raspuns luni, cel tarziu trebuie sa merg marti, dar cred ca actele nu vor veni pana vineri dimineata asa ca cred ca voi renunta. Care va fi varianta urmatoare nu stiu. Dupa noua grila de calcul voi avea 1938,50 E in loc de 650. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: AJUTOR RAR Cat dureaza pana iti vin actele inapoi, ca daca vin dupa 15 nu mai rezolvi nimic. La Prahova ti le da dupa 2 zile.Bafta!! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate