Farfarello Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Salutare, am dat un search dar nu am gasit pre multe informatii legate de extinctoare. Ce extinctoare aveti pe masinile voastre, unde va sunt instalate ? Multumesc. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Ce extinctor folositi? Extinctoare cu praf, 2 bucati de 1 litru. Unul este prins in partea drapta a consolei, la picioarele copilotului si al doilea in portbagaj, in partea stanga. Bine-inteles... sunt si altfel de stingatoare, gen cola dupa wiskey, sau apa dupa palinca... dar alea-s off-topic... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Ce extinctor folositi? Eu folosesc unul de 5-6 litri, cum sunt alea de prin centrele comerciale. E putin mai mare dar in caz de" Doamne fereste"...... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Ce extinctor folositi? eu am unul de la munca....5kg...praf cu CO2 sper sa nu-l folosesc :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: Ce extinctor folositi? Mi-am montat unul de 4 kg, cu manometru. Sper sa nu fie cazul sa-l folosesc. Am inteles ca in strainatate in competitiile offroad si nu numai nu se accepta stingatoarele cu praf respectiv manometru...din motive ecologice...sa asa ceva. Stiti despre asa ceva? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Ce extinctor folositi? eu am unul de la munca....5kg...praf cu CO2 sper sa nu-l folosesc :ha: Tinand cont ca majoritatea incendiilor la auto. provin din sursa electrica , singurele care pot fi cu adevarat utile sunt cele cu praf si co2 , de dimensiuni cat mai mari(5-10kg ar fi ok desi creste proportional si spatiul ocupat in porbagaj) . Dar atentie , acestea trebuie reancarcate sau macar desfacute si verificate in fiecare an . Verificarea consta in urmarirea calitatii prafului , care trebuie sa ramana la stadiul de "praf" si nu de pietricele sau pietroaie :ha: . Deci acel praf se poate intari datorita umiditatii absorbite de-a lungul timpului si implicit nu va mai fi eliminat din recipient de catre co2 , in cazul utilizarii(doamne fereste). De asemenea se verifica greutatea buteliei de co2. Greutatea buteliei incarcata cu co2 , trebuie sa fie poansonata pe ea(cu + sau - de rigoare). Aceasta verificare este necesara deoarece exista posibilitatea ca datorita proastei etanseitati . gazul (co2) sa iasa , in timp , din butelie. Eu am acum in masina doua stingatoare de 1 litru , din comert , dar sunt sigur ca , in caz de necesitate(doamne fereste) nu vor fi bune de nimic. :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Ce extinctor folositi? 6 litri, praf, co2, fixat pe verso-ul banchetei spate. urmeaza si al doilea, prins in pop-nituri pe podea in spatele scaunului dreapta, cu declansare direct in compartimentul motor. asta primavara am folosit unul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Ce extinctor folositi? Declansarea automata are loc datorita unor senzori? Intreb pentru ca nu stiu principiu de functionare al acestor tip de stingatoare. Multam. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Ce extinctor folositi? unul in stanga altul in dreapta ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Ce extinctor folositi? unul in stanga altul in dreapta ... Oare stinge bine sau mai trebuie si suplimentar ? :ha: :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Ce extinctor folositi? unul in stanga altul in dreapta ... :ha: Mama , ce idee ! Sunt undeva de cumparat ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Ce extinctor folositi? @Farfarello: automat, in momentul in care vad ca iese fum din compartimentul motor, apas pe maneta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate