Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme perne aer tc aprins dupa ridicare pe elevator

Dinu alex

Postări Recomandate

Salutare,

ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva sfaturi va rog !

am dus masina la service pentru a schimba uleiuri, amortizoare si discuri fata, dupa ce au dat masina jos de pe elevator au plecat sa vada cum merge . Au observat ca masina infraneaza singura ramne martorul tc aprins si nu se mai ridica de spate deloc. Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, martorul TC nu ar trebui sa stea aprins singur nicodata. El se aprinde intermitent in mers cand actioneaza TC-ul. daca sta aprins tot timpul singur fara ABS si HDC e o problema de circuit sau ECU ABS. Cand pui contactul pe 2 se aprind si ceilalti 2 martori(ABS/HDC) ? oricum daca inainte era OK si a luat-o razna dupa ce au schimbat discurile inseamna ca unul din senzorii ABS nu a fost conectat/montat cum trebuie. partea cu suspensia pneumatica e coincidenta sau.nu a fost bine inchisa una din usi. Compresorul nu functioneaza daca un input de la vreo usa apare ca decshisa. vezi filmuletul
asa trebuie sa arate bordul cand pui contactul(in afara de ''diff-lock warning" ala din stanga TC care se aprinde doar cand e blocat centralul)

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Sierrafery astazi o iau din service si o sa revin cu poze, eventual un filmulet, mersi frumos pentru raspuns! Stii pe cineva pe langa Craiova care se ocupa de discovery ? Eu am luat masina de o luna si am observat dupa ca nu are pompa de ulei de la ace si m-ar interesa sa rezolv si sistemul acela. O zi frumoasa!
Link spre comentariu

Celebrii 3 amigos pentru astia trebuie citit codul de eroare, la fel si pt ACE
  • Like 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Cauciucurile nu au nimic cu martorii aia, e o defectiune la sistem, nu imi place sa merg pe ghicite.
  • Like 1

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Revin cu problema despee tc aprins si abs.Am reusit sa dau de cineva care se pricepe si i-a dat de cap... Mi-a zis ca a fost vorba de o placuta de la abs care s-ar fi stricat si a zis ca dus-o la un electronist si a facut ceva reparatii la ea. Am schimbat si senzorii si e totul ok ( il schimbasem decat pe partea dreapta asa ca l-am schimbat si pe partea stanga). Multumesc pentru sfaturi!
Link spre comentariu

Si acum se aprind toti martorii la contact si apoi se sting ?

Link spre comentariu

Daca se aprind toate si apoi se sting e OK

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare