ursu4x4 Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 (editat) Salutare.Pe lângă lada niva pe care o am,vreau să-mi cumpar un land rover freelander 1 4x4 2.0 diesel.Am tot gasit pe olx multe aduse din Germania si Polonia cu volan original pe partea stângă. Sunt fiabile? Iarna bagă caldura bine? Piesele sunt accesibile? Ce consum au cele diesel? Model sport sau in 5 usi? Tinuta de drum? In off road cum se descurca?Bineinteles ca nu pot intra cu un freelander pe unde intru cu niva. Anvelope m/t sau a/t poate duce transmisia? Am tot citit pe forum,dar vreau cateva pareri recente despre aceasta masina. Editat Februarie 14, 2021 de ursu4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 (editat) salut eu am benzina dar iti pot raspunde la cateva intrebari. tinuta de drum. excelenta pt tipul de masina. nu e masina sport totusi... sta bine pe curbe si e destul de agila in depasiri. merge 150-160 pe autostrada fara greturi. probleme am citit ca ar fi la cele care nu mai au scutul motor si la viteze de peste 120 km/h in curbe subvireaza sau supravireaza. presupun ca se ridica fata si pierde din aderenta. daca o incarci excesiv sus pe plafon devine un pic instabila. eu am carat lemne si cam balanganea in curbe desi am mers relativ incet fiind in oras. la drum lung clar nu m-as aventura cu greutate mare pe plafon. mecanic pica cutia de transfer. verifici vascocuplajul si daca il schimbi sau reconditionezi iei si rulmentii de cardan noi si buni ca altfel te lasa in 6 luni. la mine tocmai ce au picat bieletele antiruliu. adica troncane. 55 lei bucata. rezonabil zic eu. acum depinde si ce pica dar in general nu e o masina mai scumpa decat altele. ca exemplu de piesa ce mie mi s-a parut exorbitanta macaraua de la hayon. 650 lei doar piesa in sine... caldura baga foarte bine in fata dar in general fac condens si portbagajul e mereu umed iarna/toamna/primavara. personal cred ca nu e izolat suficient portbagajul. 5 usi daca ai si ceva de carat sau familie. 3 usi pt trapa de sticla si plafonul demontabil. a mea a venit cu ceva anvelope A/T cred INSA foarte placute ochiului dar extrem de stresante pentru articulatii in conditii de oras. plus ca ziceai ca merg cu tancul prin oras dupa zgomot. nu e facuta pt asa ceva. parerea mea. Editat Februarie 15, 2021 de belogerer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Martie 20, 2021 Partajează Postat Martie 20, 2021 Exista un topi dedicat "Sfaturi achizitie..... v a fost lene sa cititi ? Si acum raspunsul meu: Este o masina veche de 20 de ani, care nu se mai fabrica de 15 ani, trecuta prin nu se stie cate maini, probabil plina de piese aftermarket nu originale, cu VCU cel mai probabil blocat, cu amortizoare neschimbate de la zero km, uleiuril schimbate cine stie cum, cine stie cand. Asta este valabil pentru orice masina, nu special Freel 1. Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursu4x4 Postat Martie 21, 2021 Autor Partajează Postat Martie 21, 2021 Da,mi-a fost lene. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate