cristian.cojocar Postat Februarie 20, 2021 Partajează Postat Februarie 20, 2021 Salutari. De ce credeti ca mi-a fugit volanul de le pozitia centrala? Nu am schimbat nimic la cauciucuri, nu imi amintesc sa fi lovit ceva pe sub masina care ar putea sa faca asa mare descentrare. Masina merge OK, am facut azi 200km fara probleme, tine directia, vireaza, sta bine in serpentine,.. nu are nimic sciimbat in comportament. Poate fi ceva reglaj la caseta de directie care s-a modificat? Multumesc pentru ajutor. cc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Ai umblat la volan? Caseta desfacuta din suporti? Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Februarie 21, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2021 Nu am umblat la volan. Chiar l-am desfacut sa fiu sigur ca e pe semne. Nu s-a umblat nici la caseta. Pe zona din fata s-au schimbat doar bielerele antiruliu la care inteleg ca nu e nevoie de refăcuta geometria. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Februarie 27, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2021 S-a rezolvat.Era crapata brida care prinde caseta de directie de caroserie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate