Vizitator FLORIN Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Poate ar fi trebuit sa o fac mai demult(citesc de ceva vreme ce se scrie aici si caut sa invat cat mai mult) Despre mine...Dumitru Florin,Bucuresti,sclav,negru pe plantatie,amarastean...masina dupa buget,Aro 10. Poze nu am cu ce sa-i fac dar poate reusesc sa pun ceva .DSC04502 [800x600].JPG[/attachment:30q8cebn] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Va salut Salut. :W Masina de buget. :ha: Sunt mai ieftine piesele de Wrangler. E cumva 10.4 DRT? Renault 1.9 Td? Sa o stapanesti sanatos. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Va salut sa traiejti, moshule! n-ai mai venit la intalnire, bre... tocmai cand s-a lasat cu ciorba de burta, ai chiulit?! :W ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLORIN Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Va salut Da e 1.9 turbo,dar ma gandesc sa fac schimb cu un Wrangler ca intradevar sunt scumpe piesele de aro. Ce sa fac nea Keo daca muncesc pana tarziu...si oricum sunt destul de gras :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Va salut Da e 1.9 turbo,dar ma gandesc sa fac schimb cu un Wrangler ca intradevar sunt scumpe piesele de aro. Stiu. Am avut una identica (dar varianta cu faruri patrate pe sasiu de ARO 24x). M-a rupt intretinerea. In rest super masina. Nici nu te gandesti ce poat sa faca un ARO 10. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLORIN Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Va salut Esti sigur ca ai avut cu sasiu de 24?A mea are sasiu lat dar de 10 si e cel cu elicoidale spate.Sper sa reusesc sa aranjez niste amortizoare sa pot ridica fata ca momentan am garda de dacia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Va salut Da. Era o varianta experimentala, pe sasiu si reductor de 24x, pompa si etriere frana Volvo, Discuri fata, elicoidale spate, elemente de caroserie din fibra(aripi, capota, bari), LSD spate, punte de Pajero Pinin cu diferential modificat de cei de la ARO.. A fost facut pentru licitatia pt. Jandarmeria Montana Franceza sau asa ceva, asa zicea directorul comercial de la ARO in 2003. L-am luat in 2003 de la ARO de la "show-room-ul" de la fabrica si a costat atunci 13.000$. (pret de lista). Mai erau si ca al tau acolo, cu faruri rotunde, si aripi din tabla (model facut pt Romtelecom parca si costa 10.000$ dar avea punte de ARO si nu avea LSD) si am crezut ca si asta era pe sasiu de 24x., Mai erau Spartana cu motor de Reno 1.9TDi si Aro 11.4 parca cu 4 portiere(tot pe sasiu de 24 cu motor de Espero, tapiterie piele si AC) la 16.000$ "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Va salut :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Va salut Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Va salut Bine ai venit ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Va salut :W :hi range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLORIN Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Va salut Va multumesc tuturor pentru primire :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Va salut No servus! :hi Bine ai venit! :grin: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Va salut :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Va salut Bun venit! frumoasa masina! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Va salut Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Va salut bine ai venit !!! :cl Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate