Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Buna

joe vitara

Postări Recomandate

As vrea sa imi dati va rog niste sfaturi....detin o vitara cu 5 usi 1.6 16v... sia montat cineva de aici anvelope pe 31 10.5 r 15?de ceva vreme tot studiez dar miar place sa vb cu cineva care a facut deja.mam tot uitat la tot felu de chituri de suspensi si inaltare dar tot sunt in banueli.astept raspuns.va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apreciezi ca miati raspuns si va multumesc. Ma uitam ca kiturile raptor de 8 cm scria in detali ca se potrivesc si marimea de 31 fara inaltarea caroseriei dar cu asta ai merge doar pe drum drept banuesca.deci trebuie si caroseria ca sa te poti plimba linistit
  • Like 1
Link spre comentariu

Ca sa vinzi scrii orice.

Daca inalti masina, trebuie sa duci si rotile in afara. La SL de 5``, cu 215/75/R15, la incrucisari de punti roata se infige in aripa. Mai departe, cu roti mai mari...

Mai exista si varianta de taiere din tabla.

Link spre comentariu

Eu am vazut la o Vitara cu SL 5cm si BL 3 cm si cu anvelope pe 31 mai trebuia taiat din bara fata, din aripi si infundata un pic podeaua ca sa nu frece, acum depinde si de ce jante si anvelope ai, probabil fiecare are o experienta usor diferita. In orice caz motorul de 1.6 nu duce grozav rotile pe 31, mai ales pe modelul mai greu in 5 usi.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare