so_lucky Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Asta-s eu si masinuta mea ; ma numesc Marinela si am luat aceasta masina la " decizia celor ce se pricep " din familie - mi-au spus ca e facuta " special " pt mine ; pozele care le-am pus - sunt curate ( adica si eu - si masina ) , imagini " noroioase " nu am - ca erau prea multi nervi in jurul meu si doar mie imi ardea de facut poze ... ( cu toate ca erau frumoase ... ) ; masina nu m-a dezamagit niciodata , mecanicii si calitatea serviciilor - de cateva ori ; m-am inscris in acest forum pentru ca ma intereseaza o parte din subiectele dezbatute ; O zi frumoasa va doresc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! bun venit stimată domniţă! :W Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! Bine ai venit! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
so_lucky Postat Decembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! Multumesc de primire , si bine v-am gasit ! O zi frumoasa va doresc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! Bine ai venit !! :W Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! No servus! :hi Bine ai venit! :grin: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! Bine ai venit :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! Iti dorim drum bun si KM cat mai multi inpreuna :W Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Pintea Angel Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! :W Bun venit!!! Faina masinuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
so_lucky Postat Decembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! Va multumesc pentru primirea calduroasa si bine v-am gasit :) ; masinuta imi place si mie - si e si foarte buna si solida ( va pot confirma cei din trafic ... ); O zi frumoasa va doresc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! bine ai venit :W range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! :W ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! Bun venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! bine ai venit! 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! Bine ai venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: buna ziua la toata lumea ! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate