Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mufe sub scaun sofer

Pelerinul

Postări Recomandate

Va salut domnilor, sunt proaspat posesor, poza vine dupa inmatriculare.

Va solicit atentia privitor la un snop de fire cu mufe sub scaunul soferului, precum si una sub scaunul pasagerului. Daca cineva are idee de unde ar putea fi,o necunoscuta ar fi rezolvata.

Multumesc 921800194_Mufescaunsofer.thumb.jpeg.bcae03bbbe00648b4f77fac80fe8e63f.jpeg 975901243_Mufascaunpasager.thumb.jpeg.2cbebe585970f5383b67c8e448c0abf9.jpeg

Pace vouă!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, aia VGA nu cred ca e originala de pe masina, aia gri cu multe fire e pt incalzirea din scaun in rest nu sunt sigur dar e posibil a fie pentru variantele cu cutie automata si lasate nefolosite la manual.
  • Like 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Multumesc, nu-l am, dar il caut. Am vazut pe Ebay variante, caseta, cd, nu stiu cu ce a fost echipata masina. Sap.

Pentru moment VCU retine atentia din plin...

Pace vouă!
Link spre comentariu

Multumesc, nu-l am, dar il caut. Am vazut pe Ebay variante, caseta, cd, nu stiu cu ce a fost echipata masina. Sap.

Pentru moment VCU retine atentia din plin...

Daca e sa cauti, cauta-le impreuna! Au fost mai multe variante si nu toate se imperecheaza corect. Ca punct de plecare: mufele de la cele doua capete ale cablului. Ce ai acolo imi pare a fi varianta cu Becker... dar nu sunt 100% sigur...

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare