Vizitator Lorin Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Salutari la toti baietii care merg pe 4 "picioare":D.Sa ma prezint si eu numele este Lorin Lauran si sunt din Baia Mare.am 19 ani si imi plac aceste masinarii de cand ma stiu ca de altfel ca multi de aici.In prezent sunt student la facultatea de Drept Bogdan Voda.Masina personala nu am momentan(doar a parintilor :grin: ) m-am gandit sa duc aceasta pasiune de amea la un alt nivel si sa incep sa invat ceva shurubareala in domeniu;tin sa mentionez ca virgula cunostintele mele sunt undeva intre incepator(care nu stie nimic)si incepator putin mai avansat sa zic asa :) .Ma intrebam daca cineva in Baia Mare un atelier sau ceva asemanator si ar dori un ucenic care ar fi foarte sarguincios si care invata rapid :h5 .Pentru ca in final sa pot sa imi implinesc visul care consta in construirea unui buggy de teren de la ZERO.Va multumesc tuturor anticipat si astept cu nerabdare ofertele dvs. Cu respect Lorin din Baia Mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Salutare de la Baia Mare Bine ai venit, Lorin! De la baietii din Baia Mare chiar ai ce invata. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Lorin Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salutare de la Baia Mare mersi yo2bt :h5 nu imi ramane decat sa astept :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salutare de la Baia Mare Bine ai venit! :W Trebuie sa ne intalnim si sa vedem cum putem colabora. In perioada asta , datorita unor probleme personale, nu vom putea face asta dar dupa sarbatori, cu siguranta. :h5 PS. Sa imi trimiti un PM cu numarul tau de telefon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Lorin Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salutare de la Baia Mare am trimis pm cu nr meu de tel "cheers". :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salutare de la Baia Mare Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Lorin Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salutare de la Baia Mare mersi mugur :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salutare de la Baia Mare No servus! :hi Bine ai venit! :grin: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Lorin Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salutare de la Baia Mare salut big daddy ms pentru primire :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salutare de la Baia Mare e de admirat din doua motive faptul ca la 19 ani ai asemenea ganduri odata ca in vremurile astea si la varsta ta nu ai alte pasiuni mai domestice gen conterstrike si a doua oara pt ca acum cand totul se invarte pe bani cineva mai e dispus sa se murdareasca moka si sa invete bine ai venit si sper sa fie de lunga durata si molipsitoare aceasta pasiune a ta :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Lorin Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salutare de la Baia Mare Multumesc zep apreciez foarte mult ce ai scris acolo si da chiar asa este :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salutare de la Baia Mare Laudabil intr-adevar! :W 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salutare de la Baia Mare :hi :W range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate