Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un nou suzuki in echipa gata de noroaie

bogdan1323

Postări Recomandate

Am luat veverita in acest sfarsit de saptamana dar nu reusesc sa pun poze. O sa il prezint cand o sa mai iesim la un off road. Sper cat mai curand. Poate anul asta. Eu sunt pregatit si gata de actiune. :h5 Nu pot pune poze... de ce?
Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Un nou suzuki in echipa gata de noroaie

Am luat veverita in acest sfarsit de saptamana dar nu reusesc sa pun poze. O sa il prezint cand o sa mai iesim la un off road. Sper cat mai curand. Poate anul asta. Eu sunt pregatit si gata de actiune. :h5 Nu pot pune poze... de ce?

Bine ai venit!

Pentru a pune poze, daca nu ai dimensiunile cerute de site, incearca sa utilizeze de pe net programe de gazduire pentru descarcare care ti le si redimensioneaza, Bafta :h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Salut. E bine accesorizata. S-o stapanesti sanatos; ce-i cu gaura aia de aerisire de pe capota in stanga? Are ceva up-grade-uri la motor?

Multumesc mult pt urari cat despre modificari are motor si cutie de bmw ursulet de 1600 cmc injectie si acolo nu incape cutia de la filtrul de aer :grin: . Mai are dif blocabil pneumatic pe spate si compresor de aer pt actionare si ajustarea presiunii din roti.

Link spre comentariu

Troliu e mecanic si roberto mia spus ca e ceva firma dar nu mai tin minte firma. De 10 tone. Maine sunt plecat dar miercuri am sa iti dau numele troliului. Motorul trage bine dar cred ca are un pic joc in cardan si la plecarea de pe loc are un pic de trepidatie deranjanta. Abia astept sfarsitul de saptamana sa ma ocup un pic de el sau sa ma dau cu el. Probabil ca am sa ma duc in zona buzaului sa fac un pic de off road. Are tot de bmw inclusiv instalatia electrica bordul faruri si stopuri. Din cauza diferentelor de turatie la roti kilometrajul e dat de teratrip-ul care e montat pe bord in rest totul e functional

Link spre comentariu

Sa o stapanesti sanatos,cand o sa ai timp si chef intr-o zi poate dai o fuga cu ea pe la noi pe la garaj.

Vreau sa vad cum e pus troliul mecanic :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Felicitari, s-o folosesti happy.

Nu e cam sufocat radiatorul? Are suficienta ventilatie cu grila aia plus troliul care acopera fata?

Succese.

Because life is stranger than fiction.

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

Felicitari, s-o folosesti happy.

Nu e cam sufocat radiatorul? Are suficienta ventilatie cu grila aia plus troliul care acopera fata?

Succese.

fain utilaju

sa te tina cat mai mult

Link spre comentariu

Este cam sufocat radiatorul dar are un ventilator electric in fata care compenseaza. Cred ca a luat ceva crengi in radiator de la blindat asa. As veni la voi la service dar sa imi spui unde ca oricum mai am de facut ceva lucruri de finete si am nevoie de sfaturi. In rest abia astept iesiri ca sa ne dam impreuna :ypu

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Felicitari!!!!

Din cate vad, toti candidatii de pe ebay germania, sunt defapt din Romania!!!! BRAVO, a ajuns si acest samurai, cu sufletelul un pic mai mare tot la noi in RO :grin:

Sa il folosesti sanatos si cat de mult......da-i pe gura :bannana

WE KEEP POWER UNDER CONTROL

Bubumobil SJ413 JSA

Link spre comentariu

Sa-l stapinesti sanatos Bogdane.....vad ca ai char doua jucarii,tare sunt curios cum merge dracovenia asta cu motorul ala.....neamtul avea toate actele ok cu privire la motorul ala schimbat ,banuiesc,nu?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Sa-l stapinesti sanatos Bogdane.....vad ca ai char doua jucarii,tare sunt curios cum merge dracovenia asta cu motorul ala.....neamtul avea toate actele ok cu privire la motorul ala schimbat ,banuiesc,nu?

Da avea toate schimbarile trecute in brief inclusiv cauciucurile si cutia de protectie. singurul lucru nasol este ca e trecut utilitar cu bena . In rest trage ca dracii. cand il bag in noroi il bag in 4x4 H si zici ca decoleaza. Trebuie avut grija ca la atata putere se poate rupe o planetara oricind.A trecut raru imediat si cred ca acum mai pot fi facute si altele cu motor bmw de 1.6 ca doar exista unu omologat. Asai?

Link spre comentariu

Utilitara cu doua locuri ii si a mea-Zina-dar nu-i rau.....cit despre rar nu stiu ,a fost facuta la nemti si au pus totul in brief.....la romani nu stii ce pot face astia,nu ma pricep.....la tine au fost obligati de brieful nemtesc,ca altfel..... :P

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare