rabinul Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Buna ziua cu respect, Ma poate ajuta ,recomanda sau indruma un coleg la cineva in rezolvarea problemei ?? Dupa ce am refacut suspensia si am anulat pernele de pe spate , am avut probleme cu un senzor de pe fata stanga , care l-am inlocuit , apoi am inlocuit si la pompa de Abs o parte din ea dar problema care aparea cateodata , e persistenta si caut o recomandare in vederea solutionarii acesteia!! Va multumesc anticipat Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Salut, vezi care din colegii bucuresteni din lista e dispus sa te ajute macar cu citit codul de eroare si cand il ai pe acela mai vorbim https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/39130-posesori-de-tester-lr-dispusi-sa-ajute daca da eroare pe careva senzor trebuie citite si "inputs" pe stationar si daca alea sunt identice(intre 2-2.3V) problema e cel mai probabil de la butuc(hub) 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rabinul Postat Iunie 9, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2021 MARE OM , MARE CARACTER !!!! Va multumesc tare mult pt indicatii!! Respecte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate