Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

resetare si anulare senzori ABS si TC de pe bord

rabinul

Postări Recomandate

Buna ziua cu respect,

Ma poate ajuta ,recomanda sau indruma un coleg la cineva in rezolvarea problemei ??

Dupa ce am refacut suspensia si am anulat pernele de pe spate , am avut probleme cu un senzor de pe fata stanga , care l-am inlocuit , apoi am inlocuit si la pompa de Abs o parte din ea dar problema care aparea cateodata , e persistenta si caut o recomandare in vederea solutionarii acesteia!!

Va multumesc anticipat

Dragos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, vezi care din colegii bucuresteni din lista e dispus sa te ajute macar cu citit codul de eroare si cand il ai pe acela mai vorbim https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/39130-posesori-de-tester-lr-dispusi-sa-ajute daca da eroare pe careva senzor trebuie citite si "inputs" pe stationar si daca alea sunt identice(intre 2-2.3V) problema e cel mai probabil de la butuc(hub)
  • Like 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare