Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

va salutam!

drm

Postări Recomandate

De data asta ne grabim sa salutam pe toata lumea cu speranta de a nu mai fi luati drept o anumita "persona non grata" si a trage ponoasele... dar misterul s-a spulberat si ... ta taaa... iata-ne!

Eu sunt Razvan Dimitriu si impreuna cu Daniel Burtea, aka "bigga bossa", suntem impreuna pe puntea de comanda si in calele unui G klasse (Mr.G), achizitionat anul asta in primavara, dupa aproape 3 saptamani "chinuitoare" de scotociri prin batrana Germanica, iar acum, dupa ce am vazut cam ce poate cu dotarile personale, incercam sa-l imbunatatim pe ici pe colo, pe unde se poate, pentru a ne putea bucura si noi de tot ceea ce ar putea Mr.G din plin sa ne ofere. Asa ca, domnii mei, orice sfat e binevenit si va multumim anticipat.

Despre noi, ce pot sa va spun e ca suntem mari amatori de tot ce implica natura si provocarile ei, avem si o echipa de pescuit “alcoholic hyenas� cu care am si castigat niste premii pe la diverse competitii de gen - asa ca nu suntem doar niste pescari d’aia mincinosi :))- ne dam cu motoarele, cu biclele, cu parapantele… pe apa, pe sub apa… ce sa va zic, intr-un cuvant suntem oriunde e rost de ceva activitati si provocari in aer liber, chiar daca asta inseamna si un gratar cu bateriile aferente – unde putem spune fara falsa modestie ca avem centura neagra si trei dani. �

Deci, fiti siguri ca veti putea conta pe noi oricand va fi nevoie, fie ca e la drum anevoios fie ca e la o lupta dreapta cu mainile goale cu sticlele de vin, noi vom incerca sa fim acolo pentru toti cei care vor fluiera dupa o mana de ajutor.

Va salutam!

experientia docet.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: va salutam!

bine ai venit

din ce se vede te apropii de koala... :ha:

sper sa vii pe la intalniri ca o sa fac ce pot s va pun pe amandoi la o masa... sa vezi atunci povesti :)

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Re: va salutam!

wellcome :hi

o poza, doua, cu G-ul nu ar strica ... ca sa fie compunerea completa :grin:

gata sefu', s-a marcat, punem si niste poze numa' sa gasim cablu ca sa le descarcam si noi...:))

:grin:

experientia docet.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare