Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Land rover discovery 2 incalzeste motorina

Cristikykky

Postări Recomandate

Salutare detin un Land rover discovery 2 motor 2.5 td5

vin cu o problema de care eu nu am mai dat, de vro 2-3 zile am vazut ca dupa ce se incalzeste nu o pot tine costanta la 1800-2000 de ture (exemplu) merge in suturii, am schimbat fitrele aer,combustibil,ulei si evident uleiu tot asa merge , am aflat de la un prieten ca el mai are asa zis un filtru de racire a motorinei, mentionez ca filtru care l-am schimbat dupa vro 5 minute de mers arde , asa si motorina in rezervor, am deschis capacu de la rezervor scotea aburii , care ar fii cauza ?

si unde se afla acea piesa ce raceste combustibilu, Si cum as putea sa o gasesc pe net denumira?

Mulțumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, de aia insist sa fie trecut si anul de fabricatie al masinii ca racitoarele de motorina pot fi diferite. La plezneala consideraand ca e modelul clasic de racitor nu cel de modelele 2004 e posibil sa fie blocat termostatul racitorului de carburant si atunci se incinge rau motorina. Racitorul se afla sub galeria de admisie si termostatul in partea inferioara a zonei incercuite cu rosu, trebuie scos si se poate anula termostatul cu totul scotand partea cu arc sau cumperi piesa SH confirmat buna dar sunt scumpe si asa ca de noua e teroare codul e PIB000060. Daca masina e din 2004 are alt fel de racitor asa ca daca mai vrei raspunsuri in viitor vezi ce e scris cu rosu in semnatura mea.. Bafta

PS cand e asa canicula nu circula cu sub sfert de rezervor plin ca motorina aia fierbinte nu are cu ce se amesteca sa se raceasca si o sa omoare si pompa, cel mai bine e sa fie rezervorul tot timpul peste jumate.

image_274938.thumb.jpg.e277f066f6dd443a8c41dac92270bdd8.jpg

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Salut, continui acest topic legat de răcitorul de motorina. Am și eu o problema cu același răcitor  de motorina, cod PIB000060,in sensul că scapă antigel la ambele capete ale răcitorului. Am desfăcut piesa și garniturile erau crăpate, "coapte" . Întrebare: se găsesc numai garnituri și ce cod de piesa au?

Link spre comentariu

Salut,  ai nevoie de 4 o-ringuri BS225 Viton sau similare, ar trebui sa gasesti la orice magazin specializat daca nu dupa cod dupa dimensiuni:

BS225 Viton 75 O'Ring

ProductId: group10361
Inside Diameter: 47.23mm
Outside Diameter: 54.29mm
Cross Section: 3.53mm
Material: Viton
  • Like 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare