worldscape Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Sunt Laur din Bucuresti , posesor al unui Jeep Wrangler TJ , dupa ce mai bine de 1 an l-am rupt in doua pe dealurile de la Sighisoara si prin Piatra Craiului, m-am hotarat ca ar fi cazul sa-mi bag mintile in cap si sa-mi fac prieteni cu experienta... :) Sper ca ma primiti in grupul vostru, o sa incerc sa uploadez si cateva poze cu masina... O zi cat mai frumoasa. Laur Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salut la toata lumea Bun venit ! Asteptam pozele :) '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salut la toata lumea Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salut la toata lumea bine ai venit. range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Salut la toata lumea Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Salut la toata lumea Bine ai venit ! :hi www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate