belogerer Postat Septembrie 3, 2021 Partajează Postat Septembrie 3, 2021 (editat) nu am acces la nici un pc din pacate ca sa pot sa studiez diagramele electro pentru faruri asa ca va cer inca o data ajutorul. povestea e in felul urmator. am reusit sa scap de farurile acelea cu lupe si am montat faruri normale. nu am faza scurta pe dreapta. nici la alea cu lupe nu aveam. candva in trecut am incercat sa schimb un bec si a facut o mica flama acolo in far si de atunci faza scurta nu am mai avut. am curatat contactele din mufe cu spray special si nimic. unde ar trebui sa mai verific? pe stanga farul functioneaza normal - am si scurta si lunga. sunt sigurante separate stanga/dreapta? sau relee separate? faza lunga merge perfect...scurta nu am...si becul e sigur bun ca le-am inversat... freelander 1 an 2000. Editat Septembrie 3, 2021 de belogerer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Septembrie 4, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2021 problema rezolvata. nici prin cap nu mi-ar fi dat ca jigodia are sigurante pe fiecare filament de bec din far. si asta pe fiecare far in parte... era siguranta de faza scurta de la farul din dreapta arsa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate