mickey3 Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 salut....am nevoie de niste piese din anglia ...poate cineva sa aduca ..la preturi rezonabile :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Angus :ha :ha :ha Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Iulie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2007 Angus :ha :ha :ha la un moment dat toti ii faceati anti reclama?!?!?! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Angus :ha :ha :ha la un moment dat toti ii faceati anti reclama?!?!?! :D Cand? Cum ? Cine?????' :C Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Vorbeste cu nike&patrol si el poate sa-ti aduca la preturi foarte bune!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Iulie 15, 2007 Partajează Postat Iulie 15, 2007 in functie de ce piese cauti poti sa apelezi si la Land Atelier ... repet, in functie de ce piese cauti... bafta Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 15, 2007 Partajează Postat Iulie 15, 2007 Si eu zic ca poti apela si la Angus. In Anglia gasesti orice maruntis de piese da Land. La Nike poti sa apelezi de asemenea cu cea mai mare incredre. E un om super de caracter si super corect. Cu comerciantii sunt totdeauna probleme dar nu toate sunt din cauza lor neaparat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan lr Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Re: piese defender ai rezolvat cu piesele? poti incerca si la anglocars, au si ceva sh, doru rotaru 0722 280 119. in rest si eu ti-as fi recomandat ce s-a mai scris pe lista adica nike, land atelier sau angus. bafta dan lr salut....am nevoie de niste piese din anglia ...poate cineva sa aduca ..la preturi rezonabile :D Vom fi iarasi ce-am fost si mai mult decit atit!... Numai sa punem osu' si mintea la treaba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat August 4, 2007 Autor Partajează Postat August 4, 2007 merci baieti...da am vorbi cu un prieten care ii dau lista si mi le comanda apoi le trimite in romania ...sper sa fie ok daca le comanda o pers fizica...n ar trebui sa fie probleme :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 zi-mi si mie daca ai ceva sigur in UK. as avea si eu nevoie pt disco 2 de ceva piese. daca aranjamentul tau e sigur spune-mi si mie. mersi Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: piese defender Se poate inchide. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate