Pictor Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Va salut, am și eu o problema, am achiziționat un 3,2 did, de la cineva care mia "tras-o" pe românește, mașina funcționa bine, nu trăgea cum trebuia, am reparat pompa, și bineînțeles problema tot nu sa rezolvat, am curățat injectoare, am schimbat turbo, dar mașina nu trage cum trebuie, funcționează ceva gen limp mode, nu da nimic pe tester în privința asta, și ceva grozav nu scoate fum de loc, cine știe sa ma ajute ias fii tare recunoscător, mie drag de ea și as vrea sa o păstrez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pictor Postat Noiembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 Nu vrea nimeni sa ajute?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crispus Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Nu cred ca e vorba de vointa, ci mai degraba nu (prea) mai exista activitate pe rubrica asta. Daca o repari singur as sugera sa iei manualul de service unde de obicei enumera cauzele problemei, iar apoi se pot lua la rand si testa fara a schimba piese inutile. Altfel, cauta un mecanic mai bun. http://mmc-manuals.ru/Mitsubishi_Pajero_III:_Service_Manuals Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hoti Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Vezi sa nu fie cumva blocat furtunasul si conductele care duc la senzorul de presiune pentru galeria de admisie, sau senzorul in sine. La mine imi facea figuri din cauza obturarii conductei cu mizerie in galeria de admisie, dar se si aprindea becul "check engine" cand o pateam. Efectul era o scadere de putere. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crispus Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Presupun ca @Pictor are MK3 devreme ce a trebuit sa repare pompa... Daca intra in limp mode si nu se seteaza nici un cod de eroare tind sa cred ca e o problema cu ECU-ul... Si eu mi-am luat teapa cu masina in sensul unul din proprietarii dinainte au modificat softul calculatorului sa nu mai arate nici o eroare. Abia dupa ce am pus softul original am reusit sa diagnostichez corect problema si s-o rezolv... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pictor Postat Decembrie 31, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2021 Crispus, mersi foarte mult de sfat, asta o sa fac, și am tot vrut sa o fac dar tot timpul a intervenit altceva, e clar atunci, o sa ma duc sa îmi rescrie softul original, an nou fericit!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate