Costi1985 Postat Noiembrie 28, 2021 Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Salut, am un Land Rover Freelander 1 din 2005 și l-am înălțat cu 5cm și i-am pus distantiere la roti de 3cm , nu stiu ce dimensiune sar potrivii si ce cauciucuri s-a ii pun A/T sau M/T. Cineva care are cunoștințe și ma poate ajuta . Mulțumesc frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 daca mergi si prin oras pune anvelopele din carte. si scoate distantierele. nu te ajuta cu nimic - doar adauga stres suplimentar pe articulatii. plus ca daca dai de dorel cu sapca plus rar ramai fara talon. mt egal mud/noroi at egal all terrain/universale. ambele cresc considerabil consumul si nu au ce cauta pe masina asta. e facuta pentru offroad usor unde faci fata cu brio cu anvelope de strada. daca stii tu ca te bagi cu ea numai prin padure poti pune ce vrei pe ea... mai nou au scos chinezii o anvelopa superinteresanta si megalaudata - roadcruza. pret bun si e pe dimensiunile din carte... ps - ce modificari a implicat inaltarea cu 5 cm? ai taiat pe fata contraaripa? conducte frana lungite? unghiul de fuga? pe spate bratul suspensiei l-ai lungit? ar fi interesant daca ai pune si poze cu modificarea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costi1985 Postat Decembrie 9, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2021 Salut,am lungit conductele doar , problema acum este ca i-am pus cauciucurile 235/70/16 A/T și îmi ating în viraje foarte puțin , ce pot face sa nu mai atingă, sa ii pun jante cu et negativ sau care este cea mai buna soluție în cazul asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Salut,am lungit conductele doar , problema acum este ca i-am pus cauciucurile 235/70/16 A/T și îmi ating în viraje foarte puțin , ce pot face sa nu mai atingă, sa ii pun jante cu et negativ sau care este cea mai buna soluție în cazul asta? Sa pui dimensiunea din carte! Astea is prea mari si grele pentru masina asta! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 12, 2021 Partajează Postat Decembrie 12, 2021 Sa pui dimensiunea din carte! Astea is prea mari si grele pentru masina asta! Da' lasa-i bre sa-si rupa masinile. Doar asa se invata,pe varianta grea. :uameni Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate