Nicuzaho12345 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Salut ,am o probleme la Nissan patrol y60 când i-au piciorul după ambreaj începe să trepideze foarte tare pana pleacă după loc ,Menționez că am schimbat ambreiajul i-am pus placă heavy duty întărită și Discul din Kevlar plus volanta rectificată ,ar fi posibilitatea să fie de-acolo ? mă poate ajuta cineva cu un sfat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 (editat) După 200-400 km ar trebui să dispară trepidația . Am avut aceiași experiența cu disc kevlar de 240 mm și placă de la BMW M5. Primii 300km cupla brutal și cu trepidații in treptele 1-2. Editat Decembrie 7, 2021 de maxian paul 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicuzaho12345 Postat Decembrie 7, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2021 Trepidează doar când plec după loc și după merge normal și ii destul de enervant ca nu știu exact problema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 (editat) Face așa până se lustruiește puțin volantul , placă de presiune și materialul de fricțiune de pe disc. Acum are aderenta prea mare. Câți km ai mers de când ai schimbat ambreiajul ? De aceea la mașini de stradă nu trebuie ambreiaj pentru curse. Dacă montai disc sinterizat ar fi făcut și mai rău . Ai răbdare că va dispărea trepidația odată cu rodajul ambreiajului. Editat Decembrie 7, 2021 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicuzaho12345 Postat Decembrie 7, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2021 Ok ,mulțumesc frumos de sfat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 La Odorhei ai făcut ambreiajul ? Sau este cumpărat de fabrică Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicuzaho12345 Postat Decembrie 7, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2021 La Odorhei ,de ce ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Decembrie 8, 2021 Partajează Postat Decembrie 8, 2021 Eu tot acolo am făcut și sunt mulțumit. Am volanta modificată , am verificat cu ceas comparator și este prelucrată in toleranța dată de fabrică. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate