Stephon Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Stefan, 25 de ani, nascut in Breaza dar de vreo 7 ani locuiesc in Bucuresti! Fooooarte pasionat de motociclism si deloc de masini(cu toate ca am facut Transporturi - AR):D dar...se pare ca iesirile cu tatal meu m-au tras spre aceasta latura automobilismului! De ocupat...ma ocupam pana acum vreo 2 saptamani cu piese auto, lucrand la un mare importator de piese! Mai ciudat(sau prostesc de-a dreptul) este ca nu am permis categoria B! :) Dar...in aceasta iarna se va rezolva si aceasta problema! Ca si masini nu ma pot lauda momentan decat cu masinile tatalui adica un Land Rover Defender 90 si un ARO 244 cu motor Andoria! Din primavara planuiesc sa trec si la motociclism pe latura enduro/cross a motociclismului acum avand doar motoreta de strada(Honda Hornet) Si...cateva poze! P.S. Pozele cu ARO sunt luate de pe net, neavand unele facute de mine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Bine v-am gasit!!! Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Bine v-am gasit!!! Bine ai venit ! :hi www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Bine v-am gasit!!! No servus! :) Bine ai venit :hi5 ! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Bine v-am gasit!!! Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Bine v-am gasit!!! :W range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate