GIM Postat Decembrie 17, 2021 Partajează Postat Decembrie 17, 2021 (editat) Am intrat și eu în clubul Pinin-istilor, cu un Pinin 2.0 GDi din 12.2005, in 5 usi. Mașina mi-a plăcut din prima, a fost adusă din DE, 135.000 KM cică iar după starea ei ...par a fi destul de aproape de adevăr. Foarte putina rugină vizibila, interior ca nou, exterior 9.5/10. Sunt încântat și de aceea vă cer ajutorul pentru o întreținere cat mai corecta. Vreau sa ii schimb distribuție, ulei motor, filtre, uleiuri grupuri și toba finala deoarece e sparta grozav. Din experientele voastre, ce marca de distribuție ar fi cea mai indicată, uleiuri, cantităti. De asemenea tipul de antigel. Am căutat inițial pe forum, am găsit ceva info, dar pentru modele in jurul anului 2000. Oare se aplică și în cazul meu?De asemenea am gume de teren pe ea, vreau sa imi pun pe ea gume de iarnă, deocamdată dimensiunea din talon, 215/65/16. Nu am gânduri se offroad extrem, mai degrabă drumuri de pe la țară și dacă ajung prin locuri mai dificile, să mă pot baza pe ea. La ce ar mai trebui sa fiu atent in utilizare, am înțeles că îi place un pic benzina dar nu mă deranjează. Nu am vrut diesel. Dacă mai aveți sfaturi, sunt deschis . Mulțumesc anticipat L.e display-ul frontal când funcționează, când are doar linii...se poate repara sau sa iau altul second? Editat Decembrie 17, 2021 de GIM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GIM Postat Decembrie 29, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2021 Ce de răspunsuri am primit.. ca sa nu mai deschid alt topic, îmi poate spune cineva cum se scoate display-ul central? Un tutorial ceva? Mulțumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate