PopaMC Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Salutari tuturor. Stiu ca Discovery Sport nu e chiar un off-road in adevăratul sens al cuvântului dar atat a permis bugetul. Am achiziționat modelul cu motor de 2.0D 180 cp 4x4 cu aproximativ 57.000 km în bord acum 6 luni. Toate bune și frumoase pana am vrut sa trec peste o ,,baltoaca" ceva mai mare iar după 5 minute a aparut eroare în bord de la sistemul electronic de control al direcției si volanu a inceput sa mearga foarte greu. Dupa o vizita la reprezentanta Land Rover mi sa oferit un deviz de reparații de 22.000 Ron adica schimbata toata caseta de direcție în condițiile în care caseta de directie nu are nici cea mai mica problema mecanica. Am tot cautat prin tara un service care sa recondiționeze casete electronice și pana acum nu am reușit nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Salut, cere la reprezentanta sa-ti dea macar fisa de diagnoza sa vezi codurile sau incearca la colegul cu IIDtool de la Constanta poate te ajuta https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/39130-posesori-de-tester-lr-dispusi-sa-ajute apoi in documentul atasat ai lista de coduri cu ce implica fiecare mai ai indicatii in primul tabel la "Permanent loss of steering assistance with engine running, even after cycling ignition" sau la care simptom ti se potriveste mai bine, astia de la reprezentante sunt varza, nu poate fi chiar asa de scumpa reparatia. Vezi tot documentul ca sunt si poze cu defectiunile comune. BaftaDiscovery sport Steering diagnose.pdf 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PopaMC Postat Decembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2021 (editat) Mersi de ajutor. Maine o sa il contactez pe cel cu testerul sa vedem ce anume da erori. Da nu merge sa deschid acel pdf cu erori . Editat Decembrie 20, 2021 de PopaMC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Incearca de aici https://docdro.id/SyvixFc NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate