Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cumparare Discoveri 1 sau 2

bogdi12001

Postări Recomandate

Buna ziua si Craciun fericit tuturor.

As dori sa ma ajutati si pe mine la achizitia unui Discovery ori varianta 1 ori 2. Masina doresc sa o folosesc la iesiri cu familia, fara offroad extrem.

Am gasit aceste anunturi care mi-au atras atentia:

https://www.olx.ro/d/oferta/land-rov...7-IDfEOfX.html

Sau asta

https://www.olx.ro/d/oferta/land-rov...y-IDel4F7.html

Multumesc.

Editat de bogdi12001
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea este sa alegi Discovery 1, cutie de viteze manuala , datorita faptului ca este mult mai simplu de reparat decat Discovery 2 . In acelasi timp , pentru a fi multumit pe termen lung, ar trebui sa cunosti bine modelul ales si eventual anumite lucrari de intretinere si reparatie sa le faci singur . Indiferent de modelul ales sa iei in calcul si cheltuielile ulterioare care vor fi de minim 1000€ pe an, 500€ taxe si cel putin 500€ pentru intretinere + altele. Fiind masini vechi pot sa mai aiba si defecte , e bine sa le sti de la inceput, te axezi pentru remedierea celor care afecteaza siguranta sau care neremediate la timp duc la daune mai mari. De exemplu as inlocui prima data cureaua de distributie si ulterior daca imi permit costurile repararea pragurilor sau a pasajelor de roti, daca sunt corodate.

Link spre comentariu

Asa am gandit-o si eu. Cu manuala iti mai da un semn inainte sa te lase dar cu automata nu prea. Cu reparatul nu este problema, sunt mecanic, am garaj, elevator, tot ce trebuie. La Land Rover nu am lucrat niciodata si nu le cunosc chichitele.

Multumesc de parere.

Link spre comentariu

Din pacate prima are km dati inapoi.

Nu m-ar deranja daca masina ar fi ok si la pretul corect bineinteles. Nu pot sa dau pe o masina cu 400000 cat pe una de 200000. Nu sunt imposibil, o masina asa veche clar are km dar macar trebuie sa fii constient ca in ziua de astazi este mai greu sa ascunzi asta.

O sa merg sa o vad pe asta de la Sibiu chiar daca are ceva probleme de rezolvat si este fara AC.

https://www.olx.ro/d/oferta/land-rov...&sliderIndex=5

RAR_istoric_vehicul (3).pdf

Editat de bogdi12001
Link spre comentariu

Din pacate, chiar avea km reali. O voia o cunostinta, am sunat si eu proprietarul si mi-a explicat cum era cu kilometrajul. Prima cifra avea un decalaj iar cei de la ITP o citeau gresit incepand cu 2018. Am atasat pozele pe care mi le-a trimis, inclusiv poza de la ITP cu data, eu am verificat luni printr-o cunostinta la RAR pozele din sistem iar kilometrajul era real. Prea tarziu, cand am sunat dupa-amiaza deja se vanduse.

3.thumb.jpg.e66c37e22977ece7df42fec288c154a0.jpg

2.thumb.jpg.5a79c33e08537b1ce314219fcbf9fc21.jpg

1.thumb.jpg.0fcf2f47f0dc039c31d6b3e34b6e6aff.jpg

Link spre comentariu

Tu nu poti sa intelegi ca am verificat direct la RAR in baza de date si pozele care se fac kilometrajului la fiecare ITP arata altceva, adica in 2018 in loc d 2 in fata cum e in raport, in poza este 1. Nu te intrebi cum masina merge 3000 km pe an pana in 2016 si din 2016 brusc parcurge 50000 km pe an. In toata perioada asta avand acelasi proprietar. Nu ti se pare ciudat? Uita-te la poza atasata de la ITP cu 200738 km si in raport scrie 400738 si e aceeasi data. La fel este si pentru intrarile din 2018 si 2019. Nu stau sa ma contrazic cu tine, ia seria de sasiu, du-te la RAR sau la o statie ITP si pune-i sa iti arate pozele cu kilometrajul de la fiecare intrare si o sa constati ca e cum iti spun eu. Raportul nu este litera de lege pentru ca aia pot trece eronat kilometrajul, doar pozele sunt edificatoare. Oricum vorbim in van, masina s-a dus
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare