Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

montaj bull bar. decupaje in bara?

belogerer

Postări Recomandate

la multi ani in primul rand

am fost fericit din pacate pe 31 cu o grila fata sparta de domnii cu salubritatea. au "scapat" un tomberon...masina era parcata langa o rampa de incarcare gen.

am bull barul este cel original nudge si in mare am inteles montajul lui. problema este la decupajele barei unde nu imi dau seama ce si cat sa decupez ca sa treaca prinderea de pe intaritura la bull bar.

daca are cineva poze cu decupajele va rog - multumesc anticipat si raman dator...

sau poze de la montaj...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La multi ani!. Tot cepot face pt tine e documentul atasat. Bafta

Fl 1 nudge bar STC7933.pdf

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

La multi ani!. Tot cepot face pt tine e documentul atasat. Bafta

multam frumos. l-am studiat si cum am spus in mare cred ca am inteles montajul. sper sa imi iasa si gaurile alea la fix. altfel dau in altele si parca vad ca ma apuc de bara custom...hihi

bull barul a venit la pachet cu proiectoarele. merita sa le montez?

Link spre comentariu

Eu nu sunt fanul proiectoarelor montate in fata radiatorului la nici o masina deoarece vara cand e foarte cald eu efect negativ asupra racirii ca obtureaza fluxul de aer prin grila

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Asa e OK, spre deosebire de astea

dsc_0084-jpg.60048.thumb.jpg.c4e5de893354a89483f9347e7bc96ab5.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare