Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un sfat

cristanx

Postări Recomandate

Salutare! De ceva vreme urmaresc sa-mi achizitionez si eu " un agregat"... Am gasit azi un G 300 d din 84 ( cu 4 usi ). Proprietarul spune ca are 88 cp, se poate? V-as fi recunoscator daca mi-ati da cateva informatii despre modelul acesta. Mentionez ca pretul cerut este de 7600 euro. Ce parere aveti?

Cu respect Cristi - Fagaras

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: un sfat

Salutare! De ceva vreme urmaresc sa-mi achizitionez si eu " un agregat"... Am gasit azi un G 300 d din 84 ( cu 4 usi ). Proprietarul spune ca are 88 cp, se poate? V-as fi recunoscator daca mi-ati da cateva informatii despre modelul acesta. Mentionez ca pretul cerut este de 7600 euro. Ce parere aveti?

Cu respect Cristi - Fagaras

Da, cam atat au motoarele 300d (banuiesc ca sunt motoarele care au fost pe cobre 300D, 5 cilindri)

Link spre comentariu

Motoarele sunt foarte fiabile si piese se gasesc pe toate drumurile...

Tip motor 617.912/31/32.....65kw...88cp ...la 4000 ture

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

salut.da 88 de cai are.am si eu unu dar esti cu cutie automata.are 250000 de km merge perfect.acum cateva zile am venit cu el din germania.am facut 2000 de km fara nici un fel de problema.dar este inmatriculat de esti pretul asta?

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

da e inmatriculat....dar nu stiu ce sa fac...M-am orientat catre niste patroale gata modificate putin...sa vad. Pana acum am discutat cu 2 oameni poate la sfarsitul sapt viitoare ma duc sa aduc unul

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Link spre comentariu

Da, stiu asta. D-asta am renuntat la el. Am vorbit cu cineva din italia despre asta: http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=lo3hz2wq2ziy M-as bucura sa aud niste pareri ( dupa cat se obs din poze ) despre masina de la oameni mai incercati in treburile astea.

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Link spre comentariu

salut.e misto masina...si la bani buni.si daca te duci sa o aduci sa iei platforma dupa tine nu are sens sa mergi atat pe roti.eu asa am facut si mare prostie am facut.daca o ti numai pt offroad e buna ca o inmatriculezi la primarie.dar parerea mea e sa mai astepti.pana spre primavara.februarie asa.stai pe net toata ziua si poate prinzi vreun g 463 cu 3 blocante scurt.pe la 5000 sau 6000.bafta la alegere

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

salut.e misto masina...si la bani buni.si daca te duci sa o aduci sa iei platforma dupa tine nu are sens sa mergi atat pe roti.eu asa am facut si mare prostie am facut.daca o ti numai pt offroad e buna ca o inmatriculezi la primarie.dar parerea mea e sa mai astepti.pana spre primavara.februarie asa.stai pe net toata ziua si poate prinzi vreun g 463 cu 3 blocante scurt.pe la 5000 sau 6000.bafta la alegere

R: Chiar acum am facut asta :)) Mi-am cautat vreo cateva g-uri. Pana al urma asa e ca un g, scurt cu 2 blocante, e cat una modificata? ma gandeam...chiar daca arata interiorul rau...se cosmetizeaza cat de cat...

Ai idee cam cat consuma mototul de 2.8 benzina? Am inteles ca e cel mai fiabil...

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Link spre comentariu

din cate stiu nu consuma enorm de mult pe strada crd ca 15 pe aici max 20.dar in teren asteaptate la un 50 sau 60 %.dar akolo nu mai conteaza ca nu mergi mii de km ca sa zici....sunt 50 sau 60 de km pe zi......si consuma atat in regim din ala naspa...de forja pe greu cu viteza 1.deci poti sa iei unu din ala.dar sfatul meu e sa mai astepti.si sa gasesti unu dupa 1990 din ala 4 x 4 permanent si cu 3 diferentiale.si in legatura cu ce ai zis ca un g e mai bun decat una modificata.da cam asa e super rezistent.nu prea se rup planetare si altele.si pana la urma e 1000 o suspensie si mai pui cv sa iei roti.intra pe mobile si vezi ca sunt unele pe la 8800 grena.sunt scumpe dar merita.si daca mai astepti gasesti mai ieftin.daca nu sunt cateva 280 bune bune pe mobile.orienteazate.spor la cautat.nu te arunca...pe una si la cateva zile sa apara alta si sati para rau.si cu primaria.poti merge la orice concurs vrei...si daca depasesti 300 de km de locul unde e inmatriculata si te prinde politia iti da o amenda mik.intrebai pe frati g

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

din cate stiu nu consuma enorm de mult pe strada crd ca 15 pe aici max 20.dar in teren asteaptate la un 50 sau 60 %.dar akolo nu mai conteaza ca nu mergi mii de km ca sa zici....sunt 50 sau 60 de km pe zi......si consuma atat in regim din ala naspa...de forja pe greu cu viteza 1.deci poti sa iei unu din ala.dar sfatul meu e sa mai astepti.si sa gasesti unu dupa 1990 din ala 4 x 4 permanent si cu 3 diferentiale.si in legatura cu ce ai zis ca un g e mai bun decat una modificata.da cam asa e super rezistent.nu prea se rup planetare si altele.si pana la urma e 1000 o suspensie si mai pui cv sa iei roti.intra pe mobile si vezi ca sunt unele pe la 8800 grena.sunt scumpe dar merita.si daca mai astepti gasesti mai ieftin.daca nu sunt cateva 280 bune bune pe mobile.orienteazate.spor la cautat.nu te arunca...pe una si la cateva zile sa apara alta si sati para rau.si cu primaria.poti merge la orice concurs vrei...si daca depasesti 300 de km de locul unde e inmatriculata si te prinde politia iti da o amenda mik.intrebai pe frati g

Poi nu am atatia bani...si mai rau rabdare. am gasit un g 280 din 86 din autohause, cu motorul refacut de 80.000 km, manual cu 3 dif. Ala nu e tot ca modelul de care zici tu? De 300d de 88 cai ce zici? m-ar duce pe coclauri cat de cat?

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Link spre comentariu

e bun ala de 280 are 150 de cp si 2 blocante.cu 3 blocante sau facut numai dupa 1990 si e modelul 463.asta care are 2 blocante e model 460.si ala de 88 de cai cu motor de 300 d e bun da e cam lent......parerea mea e sa alegi un g280

cu 2 blocante.e super super.dami un id de mess daca ai si mai vb akolo.

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

e bun ala de 280 are 150 de cp si 2 blocante.cu 3 blocante sau facut numai dupa 1990 si e modelul 463.asta care are 2 blocante e model 460.si ala de 88 de cai cu motor de 300 d e bun da e cam lent......parerea mea e sa alegi un g280

cu 2 blocante.e super super.dami un id de mess daca ai si mai vb akolo.

cristanx_82 id- de mess :)

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Link spre comentariu

R: Chiar acum am facut asta :)) Mi-am cautat vreo cateva g-uri. Pana al urma asa e ca un g, scurt cu 2 blocante, e cat una modificata? ma gandeam...chiar daca arata interiorul rau...se cosmetizeaza cat de cat...

Ai idee cam cat consuma mototul de 2.8 benzina? Am inteles ca e cel mai fiabil...

Motorul de 2,8 benzina mie imi consuma 18-20 in oras, in afara 13-15 , iar in teren am ajuns si la 80%. Dar am instalatie de gaz, asa ca....Iar de fiabilitate nu ma plang. Pur si simplu refuza sa moara :banana

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare