opinion Postat Februarie 20, 2022 Partajează Postat Februarie 20, 2022 ... de la momentul asta: si dupa aproape 4 ani de cand Patrolul a plecat de la mine, am revenit cu o nou masina. Deoacere interesele se schimba am decis in favoarea a ceva mai confortabil care sa se preteze la genul de activitati pe care le am in plan si anume iesirile in natura gen overlanding. Asa ca am intrat in posesia unui Range Rover L322 TD6 din 2004. Motor BMW de 3 litrii, vestita cutie automata GM in trepte ... Mai scrie pe spate "Autobiography". Trapa, geamuri electrice, inchidere centralizata, suspensie pe aer, interior de piele, 360000km etc. Masina intretinuta bine pana in prezent. Urmeaza lucrarile specifice de mentenanta: - revizie motor si filtre - done - revizie diferentiale si cutie de transfer - revizie cutie automata In rest motorina si timp sa iesim in natura. Sa ne vedem cu bine in natura . Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate