Vizitator mertan Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: vreau sa emigrez semnez si eu condica cu emigratul. dar dupa 3-4 ani ca atunci termin facultatea. aleg sua sau australia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: vreau sa emigrez Ma luati si pe mine cand plecati? :P [youtube:10t1cfo4]http://www.youtube.com/watch?v=WAxsgN9mJxo[/youtube:10t1cfo4] Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: vreau sa emigrez Fratilor, cu totul meu respect, ascultati putin pe un caine boschetar :grin: ... Cum practic toata lumea stie sunt Spaniol, dar de origin Portugez... (copileria mele nu a fost flori la orechi in Spania) Din anul 2000 am decis sa me fac "soldatul pe bani" si am plecat din tara mea, bah la Portugalia, bah la Maroc, bah la Turcia, bah la Tunisia, bah la Argelia, bah la Estate, bah la Panama, si cum nu... bah la Romania :grin: pasaportul al meu este o adevarata carta de calatorie, si sincer sunt cam saturat, de tot questia asta am facut niste bani, dar de asemena l-am cheltuit... in afara de asta, genul asta de viata m-a adus 2 divorti, o mama si o fica pe care o vad o data pe an, si multe altele questie proaste. Buuun, acum ca am trecut de la varsta de 40 si capul al meu me cere putin de liniste... o singura tara unde vreau sa me stabilez definitiv este Romania... de ce? este o tara frumoasa ca putine, full de potential si in general me place de oameni de aici. Bineinteles ca si eu me dau de fiecare zi cu capul de parete cand ma intalnesc cu sobolani asta cu aparatura "politica", si cand me opreste cu masina un militian care cand vede ca am nr spaniol ma astepta cu gandul de "spaga" (la asta am invatat deja sa me bag ceva undeva...), si cand ma chinuesc de 4 ori pt sa ajung la un ghiseu si dupa asta me trimite inapoi cauza ca lipsesc niste kkt care nimen ma avea spus ca trebuiea, si asa mai departe... Dar cu tot, feluri asta de probleme me aminteste de Spania acum cu 20 de ani cand tot era la fel ca aici... de asta zic eu ca Romania nu are nevoie de oameni care emigreze, are nevoie de oameni care le puna fata la sobolani asta din clasa politica, si asta numai vai face oameni normale ca voi, si credeti ma ca usor usor se schimba ceva, macar la Spania asa a fost... O tara cu potential ca Romania are nevoie de oameni ca Sorine Miron sau Sorine Atar, sau oricine ca voi, care munciti adevarat pt un viitor, daca si oameni ca voi perdeti speranta... ar fi rau pentru tara asta. Cu respect deosebit!!!! Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: vreau sa emigrez Alf....felicitari....cel mai bun post din tot topicul..... :h5 discutia asta o stiu de pe 4x4 Mania.... e veche....tot asa se plangea lumea si atunci.....dar nici unul nu a plecat nicaieri....tot aici sunt.....chiar si cei mai critici :ha: :ha: La cat de usor poti trece granita.....nu vad ce-i retine aici pe cei care nu doresc.... daca nu ne convine ceva....haideti in strada....cu coasa-n mana.....aveti curaj???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: vreau sa emigrez ma fratilor.... io propun sa ii „emigram „ pe ei din tara ( pe undeva prin Siberia), undeva la munca silnica, sa faca o autostrada acolo in 50-60 de ani, si sa ramanem noi aici, ca mie nu-mi pare rau ca traiesc aici, imi pare rau ca ma conduc o mana de psihopati si de ahtiati de bani.... si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: vreau sa emigrez Am avut un ministru de externe,nu conteaza cum il cheama,care zicea sa faca niste colonii in Sahara si sa -i duca pe cate unii acolo. Eu stau si ma gandesc asa,...la cine oare se refera el? :roll: Daca se gandea la aia mai negrii era bine,daca se gandea la astia de tepa lui,ar fi fost si mai bine! De ce sa plecam noi si sa nu plece ei? Cu stima! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: vreau sa emigrez Cunosc o familie la tara, el un mare betiv si mare gainar, ea o betiva si mai mare, din cei 2 au rezultat 9 copii. El si ea traiesc din alocatiile copiilor si din ajutorul statului + ceva ajutor din partea primariei, lapte praf zahar si altele. Nu vor sa pupe munca nici sa-i futi. Spun asta pentru ca anul 2008 am platit catre stat nici mai mult nici mai putin de 400 milioane lei ( vechi) nu este o suma enorma. Dar mi se urca sangele in cap cand vad ca statul nu face nimic pentru mine din nici un punct de vedere, medical, educational etc. Ba mai mult, din acei bani sunt platiti alde gen Garcea si ajutate specimene mai sus mentionate. Ii dau dreptate lui Sorin, si-l inteleg. Ar trebuii sa emigram sa vedem ce dracu mai fac astia, pe cine vor mai trage si pe cine vor mai prosti. Tara de kkt! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: vreau sa emigrez Lucrurile s-au schimbat in Romania! Subiectul este de maxim interes! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: vreau sa emigrez Mirciulica....tara nu e de cacat....cum spui tu....populatia acestei tari e de cacat....deci e o mare diferenta....imi puteti spune ce vreti ca dincolo e iarba mai verde si apa mai uda....putin probabil..... am umblat prin lumea asta de m-am capiat...de la Murmansk....pana unde se uda la basca coana Europa....in Atlantic.....dar ce avem noi....aici...doar rusii mai au....si sa nu uitam cat e Romania....si cat e Rusia..... ca o concluzie...de popor...poti spune ce vrei...dar de locurile de aici...e bine sa te mai gandesti.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: vreau sa emigrez Tot norodul, saracu` e de vina..... Marius, parerea mea este ca lacomia celor care sunt la putere, indiferent de culoare, ne-a adus aici.....Norodul si-a facut mereu datoria si a mers la vot.....degeaba ne certam ca s-a votat prost : tot hoti s-au dovedit a fi toti.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: vreau sa emigrez Alf,:g Pai, daca pleaca marea majoritate, nu cred ca o sa fie vreo problema, pentru ca oricat de organizati am fi nu putem pleca pur si simplu cateva milioane de oameni in acelasi timp, si atunci, pe masura ce unii pleaca, altii o sa vina luand locul celor plecati!!! Si, peste zece ani cand o sa vina in vizita, surpriza, pe europeni nu o sa-i descopere prea repede ca nu sunt nativi, dar o sa fie foarte mirati de cati chinezi, indieni, etc, etc, lucreaza pe la administratia financiara, primarie, etc... Concluzia, prin emigrare nu poti pedepsi o tara, un sistem.. parerea mea. Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: vreau sa emigrez [quote name=Marius C alias Turagmes ca o concluzie...de popor...poti spune ce vrei...dar de locurile de aici...e bine sa te mai gandesti....[/quote] Adevar adevarat, tara a ajuns aici din cauza celor care o populeaza si a caracterului lor "curve". Nu "astai Romanica" ci astia sunt romanii, fara istorie, fara identitate, un conglomerat, manipulati de unii care conduc lumea pentru propriul interes.:dr3:dr3:dr3 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: vreau sa emigrez De azi nu mai emigreaza nimeni! :grin: GATA! Toate topicurile de frustrari se inchid ...Nu mai deschideti SI ALTELE! Incercati sa faceti un forum emigrari.ro sau frustrari.ro! S-a terminat cu invazia de la mica publicitate si acum ati inceput cu emigrarile? Offroadul este un hobby iar forumul asta are legatura cu acest hobby! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate