Miron Sorin Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 vreau sa emigrez sa scap de stresul sa stau la coada sa-mi platesc impozitele si sa-mi spuna o acritura de la ghiseu ca nu pot deoarece nu am platita o amenda de circulatie care culmea e platita dar eram in alt judet si am platit-o acolo, sa mi se trimita instiintare de punere sub sechestru ca nu am platit o alta caz in care le-am trimis instiintare ca am proces pe rol... sint satul de politistii care te opresc doar ca ai numere de bucuresti...(in unul din cazuri am fost oprit in Miercurea Ciuc dintr-o coloana de masini si amendat ca nu am foaie de parcuris...da parcuris....la o Navara ca e pe firma in leasing) sint satul sa dau 51 %din valoarea facturii la stat ca sa-mi dea dreptul sa muncesc...si sa vina un inspector de munca si sa-mi dea 5.000 lei amenda pt o aparatoare de ochi a unui polizor cind aveam si ochelari de protectie pentru cei care zic ca impozitul e 16 % sa va exemplific: 16% impozit pe profit +19 % TVA care oricum e al statului +16 % impozit pe dividende = 51 % ca domeniu de activitate am doua firme una de confectii metalice (la care voi renunta in cazul emigrarii) si una de produse cosmetice naturiste ati constatat si voi ca nu zice nimeni cite voturi s-au anulat? ca scirbele astea nu zic nimic probabil s-au speriat...macar aici sint fericit - i-am votat pe toti sa nu se supere... si mai sint multe...dar cred ca mai sint multi care sint in situatia mea si nu cred ca mai e nevoie sa mai detaliez.. ca tari in care voi vrea sa emigrez sint Ungaria(deficienta nu stiu limba) Bulgaria sau Canada daca puteti sa ma sfatuiti astept cu nerabdare idei si argumente zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: vreau sa emigrez :1 :1 :1 :1 :1 :1 :1 :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :g :g :g :g :g :g :g :g :g Pe mine inca ma tin strans legat sentimentele fata de cei apropiati. Din punct de vedere al sistemului si "facilitatilor" generate as emigra inainte sa rasara soarele :ypu Si eu platesc cei 51% si fierb in fiecare noapte si zi ca muncesc pentru niste inapti care imi dau......... :P :P :P binete. destul de des imi arat simgur degetu mijlociu pentru ca inca traiesc in aceasta tzara :p Sunt zigur ca nici in alta parte nu va fi cu mult mai usor dar macar cu 1% mai usor sigur va fi in multe tari chiar si in aceasta perioada de CRIZA. BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuky Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: vreau sa emigrez Sorine ... si eu m-am saturat ... dar nu emigrez ... sti ce fac ... ma fac "haiduc" ... Haiduc in adevaratul sens al cuvantului ... inlocuiesc calul cu masina si ma apuc de "haiducie" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: vreau sa emigrez e bine daca te tine.... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: vreau sa emigrez :W in the Club! si eu as emigra. sunt unul din boii care platesc TOATE impozitele la TIMP, ...si Amenzile. Dar ce sa spunem de Romani? Parca statul pana la urma l-ai accepta. Regulile stabilite nu pot crea surprize. Stii ca ai de dat 51% la stat, ii dai si bafta. Dar partenerii romani de afaceri.... O placere. Azi vorbim una maine alta, Ieri ai batut palma pe un pret azi te suna sa intrebe daca nu se mai poate discuta putin la pret. Semnezi un ctr. de distibuitor zonal cu preturi stabilite, conditii, discounturi, comisioane si primul lot de marfa vine la alt pret - mai apar si cheltuieli de logstica. Anul trecut ai semnat un contract pe 3 ani, anul asta nu mai e valabil si primesti somatie de evacuare ( ca tocma' s-a vandut terenul de sub magazin.) ETC. Ma interesez inca unde ar fi mai bine. Dar mi-e frica sa nu dau si acolo peste "romani". :grin: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: vreau sa emigrez Membru si eu... :ha: Prin Noua Zeelanda sau AUSTRALIA :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: vreau sa emigrez nu m-am gindit asa departe... :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: vreau sa emigrez In R.P. Cineza sunt romani? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: vreau sa emigrez Sunt si in China din pacate...si mi-a spus un prieten care a fost in china cam 2 ani ca romanii acolo sunt salbateci rau. Fiecare e pentru el, daca vad un roman(fie el si coleg) ca are probleme, nici nu-l baga inseama... nu-i intereseaza de nimic... e aiurea tare. Rusia? :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: vreau sa emigrez Nu-i rea ideea. Dar in provincii se cam moare de foame. Vitalies ne spune mai multe. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: vreau sa emigrez am fost si pe afara (in italia) la specializare cind lucram ca mecanic prin '95 si sa stii ca nu e adevarat ca nu te baga in seama...problema e ca atunci cind ai ceva probleme tot un conational te baga la fund am preferat sa vin inapoi dupa ce am incheiat perioada numai ca acum sint producator si nimanui nu-i pasa ca faci productie aici sau in alta parte...eu iau ambalaje din Bulgaria si Ungaria ca ale noastre dupa ce ca sint mai scumpe sint si calitativ mai slabe.....ce slabe proaste rau...ca daca ar fi macar bune as prefera sa le cumpar de aici... la firma de fiare iau fier din turcia ca indianul nostru are pretul cu 1/3 mai mare decit turcii zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: vreau sa emigrez romani am gasit si la Murmansk in 89 asa ca...... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: vreau sa emigrez In Zimbabwe ar fi de emigrat... dupa doua ceasuri de munca am fi milionari in dolari.... Ce viata, fiecare natie cu durerea ei.... La boala noastra ar fi buna o pastila de "taricetamol" __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: vreau sa emigrez nu vreau sa fug de romani ci de conducatorii nostri si de legile aberante pe care le dau.......parca toate sint impotriva noastra...sintem niste sclavi moderni. zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: vreau sa emigrez nu vreau sa fug de romani ci de conducatorii nostri si de legile aberante pe care le dau.......parca toate sint impotriva noastra...sintem niste sclavi moderni. e mai simplu sa pleci cand nu te mai regasesti in acel loc problema e ca de ceva vreme, majorittatea nu se mai regasesc si devine muuuult mai usor sa schimbam mediul (politic) decat sa plecam in masa benzina asta turnata direct pe jar (triplarea taxei auto) cred ca va face incepand de sambata o mare flama, care, daca avem noroc, o sa ii parleasca pe conducatori suficient cat sa nu uite ce am scris eu ca moto forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: vreau sa emigrez M-am gandit si eu ca ar fi mai bine in alta parte, dar... DE CE SA PLEC EU DIN TARA ASTA PE CARE O IUBESC SI CARE E ATAT DE FRUMOASA, CAND IN SCHIMB I-AS PUTEA FACE PE BOII CARE O DUC DE RAPA SA SE DUCA IN P...A MASII??? Nu singur...ar trebui sa fie un fenomen colectiv, dar cum eu n prea am vocatie de lider...nu stiu cum sa conving masele. Poate se gaseste in sfarsit unul pe care sa-l urmez... :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: vreau sa emigrez Si eu as emigra ...pe luna La nemti nu e bine, ca sunt niste firi inchise si nu stiu sa se distreze. La americani nu e bine ca e Bin la Den cu ochii pe ei. In Anglia nu e bine ca e "recesiune". In Italia nu e bine ca nu gasesti nimic de munca si e plina de ciori. La rusi nu e bine ca e prea frig. La angolezi nu e bine ca te prind si te pun pe gratar La noi nu mai e de trait ca Mafoame & Company a marit birurile Da-o in colo de treaba ... nicaieri nu e bine ... Pe luna insa cred ca ar fi perfect ... macar odata pe luna! Sa o pui de un offroad sau sa faci o carte cu verzuliii la umbra unei crevase ... Eu zic sa nu va resemnati. Avem o tara foarte frumoasa (parerea mea - ca este cea mai frumoasa din Europa) si e pacat ca noi sa dam bir cu fugitii sa-i lasam pe labagii astia de parlamentari, senatori sau consilieri sa se lafaie in scaunele lor pielurite, cu balele pana la podea cu gandul ca NOI ne-am luat talpasita si EI vor putea da in continuare, in liniste, legi care sa le aduca in propriile buzunare bani frumosi! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: vreau sa emigrez Si eu as emigra ...pe luna La nemti nu e bine, ca sunt niste firi inchise si nu stiu sa se distreze. La americani nu e bine ca e Bin la Den cu ochii pe ei. In Anglia nu e bine ca e "recesiune". In Italia nu e bine ca nu gasesti nimic de munca si e plina de ciori. La rusi nu e bine ca e prea frig. La angolezi nu e bine ca te prind si te pun pe gratar La noi nu mai e de trait ca Mafoame & Company a marit birurile Da-o in colo de treaba ... nicaieri nu e bine ... Pe luna insa cred ca ar fi perfect ... macar odata pe luna! Sa o pui de un offroad sau sa faci o carte cu verzuliii la umbra unei crevase ... Eu zic sa nu va resemnati. Avem o tara foarte frumoasa (parerea mea - ca este cea mai frumoasa din Europa) si e pacat ca noi sa dam bir cu fugitii sa-i lasam pe labagii astia de parlamentari, senatori sau consilieri sa se lafaie in scaunele lor pielurite, cu balele pana la podea cu gandul ca NOI ne-am luat talpasita si EI vor putea da in continuare, in liniste, legi care sa le aduca in propriile buzunare bani frumosi! SUBSCRIU!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: vreau sa emigrez stii ce se intimpla? si eu am zis la rindul meu cacei care pleaca sint niste lasi, ca nu vor sa faca nimic pentru binele celor mai multi....acum cu virsta(merg pe 32) s-a mai schimbat un pic punctul de vedere in sensul ca avem o viata pe care trebuie sa o traim nu sa ne luptam cu altii...cel putin asta e viziunea mea momentana...si nu are rost sa ma mai lupt ci trebuie sa fiu mai relaxat sa pot sa-mi vad de viata personala ca nevasta ma vede in poze doar, trebuie si un urmas cit mai repede ca timpul trece...nu mai am timp sa pierd cu gunoaiele astea din fruntea tarii ca pe oricine ai vota tot niste hoti.... de preferat as prefera sa plec in Ungaria dar nu cunosc pe nimeni si momentan nici nu stiu sa vorbesc dar nu a fost ceva sa vreau si sa nu pot sa fac(ceea ce a depins de mine) as ruga pe cineva care cunoaste sa ma lumineze si pe mine ce este pe acolo referitor la cum poti infiinta o afacere, daca ai ceva facilitati si alte informatii utile va multumesc zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: vreau sa emigrez Chiar daca sunt putin offtopic iti voi da cateva motive sa fi mai optimist, sa nu te rezemnezi ...din oficiu! Timpul oricum se comprima, odata cu trecerea anilor, trece oricum pe langa tine fara sa te poti bucura de viata in adevaratul sens al cuvintului macar 5 minute pe zi ... te trezesti undeva la 70 de ani, daca ai privilegiul sa ajungi la varsta asta, parca dintr-o iobagie medievala si atarni la o pensie de cacat cu care poate deabia reusesti sa-ti iei o paine si o sticla de ulei ...Incepi sa pui ban pe ban, de la pensie la pensie ptr sapun si funie ...gandindu-te ca nu vrei sa fi o povara ptr copii, nepoti, stranepoti samd... Oare merita sa ne complicam viata stresandu-ne cu aceste probleme care au fost, sunt si vor fi? Oare chiar merita sa ne gandim ca maine felia de paine de pe masa va fi putin mai neagra si mai subtire? Eu unul cred ca trebuie sa ignori toate aceste probleme si de cate ori ai ocazia sa fentezi LEGAL acesti bagabonti, sa o faci fara remuscari! Orice prohibitie sau ingradire are si recul, de asta sa fiti siguri! Cat despre cei de afara pot sa va spun ca nu aveti de ce sa-i invidiati (vb de straini) : sunt morcovari cu carte de munca, si frustrati, si inculti samd ...Si apoi decat sa-ti praduiesti pielea pe mai multe lovele afara, si sa stai la masa langa cotofene impaiate, sau cocalari cu pene pe spate, dar sa mananci caviar cu portocale, mai bine stai linistit in tara ta, alaturi de familie si mananci cu aceeasi pofta, aceeasi felie de paine neagra cu untura! Afara muncesti ca un bou fara directie si fara scop, ajungi 100% la 70 de ani si dupa aia iti tarai basinile prin excursii si croaziere inca vreo 20 de ani, pana iti cere mana doamna cu coasa, gandindu-te cum a trecut viata pe langa tine, cat ai suferit stand departe de familie, si refulezi intr-un final intr-o cupa cu pinacolada servita de o domnisoara fara chilotei, cu pasarica proaspat rasa, pe o plaja insorita, dar fara efect, ca tu de fapt "nu mai poti" ... Exista sansa reala de a trai (chiar bine) si in RO in comparatie cu alte locuri ... chiar si in conditiile actuale ... totul e sa fi pe faza si sa nu sari peste momentele cheie ale vietii, sa nu pui intotdeauna problemele si grijile inainte, si sa dai picioare in burta de cate ori ai ocazia acestor tentative de a ne controla viata ale acestor excroci care se autoaleg de fiecare data! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: vreau sa emigrez pasarica din text ....: http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/rthshtgdf.jpg cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: vreau sa emigrez ca tari in care voi vrea sa emigrez sint Ungaria(deficienta nu stiu limba) Bulgaria sau Canada daca puteti sa ma sfatuiti astept cu nerabdare idei si argumente Sorine, daca vrei o tara in care neamurile proaste nu dau lectii, alege Canada sau alte ex-colonii britanice. Partea proasta e ca o sa-ti fie asa de dor de mizeria asta... O tura pe la ceilalti e chiar utila. Te obisnuiesti cu un program de munca de 12 ore/zi, cu 10 zile de concediu si intelegi rostul lucrurilor. Odata intors, spargi pietre. Drum bun si bafta. Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: vreau sa emigrez Sorine, daca vrei o tara in care neamurile proaste nu dau lectii, alege Canada sau alte ex-colonii britanice. Partea proasta e ca o sa-ti fie asa de dor de mizeria asta... O tura pe la ceilalti e chiar utila. Te obisnuiesti cu un program de munca de 12 ore/zi, cu 10 zile de concediu si intelegi rostul lucrurilor. Odata intors, spargi pietre. Drum bun si bafta. Am prieten care acum vreo 5 ani si-a vandut tot in RO pe un pret de nimic, a renuntat la cetatenia romana si este acum in Canada si lucreaza intr-un domeniu "usor" 12h/zi, 6zile/7, 11 zile concediu pe an - depaneaza calculatoare ...de cate ori vb. spune ca ar prefera sa vina in RO sa presteze dilibau ...decat sa mai stea acolo ... deja se gandeste cum sa faca sa vina in tara ... Mai am o cunostinta care la fel, acum vreo 12 ani a plecat in Israel in aceleasi conditii ...Vine in vacanta in RO integral cele 16 zile de concediu ...De ce oare? Cunosc de asemenea pe cineva stabilit in D acum 14 ani cu o situatie materiala deosebita (foarte buna). Viata nu e roz nici acolo! De asemenea concediul il face INTEGRAL in RO (cel putin in ultimii 5 ani)! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: vreau sa emigrez bineinteles ca sint multi prieteni de care te legi in tara si rudele pe deasupra dar tot as pleca stiu ca in germania se lucreaza pe rupte si nu pe multi bani dar seriozitatea conducatorilor e alta desi tind sa nu mai cred nici asta la ce scandal de coruptie a fost la ei in primavara-vara zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: vreau sa emigrez stimati colegi forumisti, din calatoriile mele in jurul lumii am tras urmatoarele concluzii : frumos e peste tot, nu trebuie sa suporti mitocania si mojicia romaneasca pentru a admira o natura sau o casa,ceva nu prea merita sa te stabilesti in tarile supercivilizate.e greu acolo, chiar daca eu asta cu romanii care tanjesc dupa casa nu o prea inghit.am prieteni care au plecat sa faca bani si cariera si sunt supermultumiti.e drept ca e mai greu daca ai pasiuni gen vanatoare,pescuit,gratar,offroad ,etc sa stai spre ex in germania.subiectii mei nu le au.ei au vrut casa,masini,concedii,computere,plasme, etc.si sunt fericiti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate