vlady Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: vreau sa emigrez Are dreptate Ursu,la stilul noastru de viata mai libertin in oricare din tarile civilizate ne-am sinucide in primele 3 luni.In Germania daca te duci in padure sa faci tuciu' de gulas te impusca in cap nemtalaii in secunda doi,in Anglia pui cortu' doar in camping si la ora 10 e stingerea ca sa-ti stea de tot in gat berea aia de 5 euro,in Italia(Roma)era gunoiul in spatele hotelului pana la etajul 1 si sunt mai lautari si mai tigani ca noi,in Spania daca mai plecam cativa o sa-si faca lagare de exterminare si ne termina pe toti ca i-am disperat,in Austria nu ai ce face si trebuie sa muncesti non stop,in Olanda e foarte misto dar eu personal dupa ce as fuma si trage pe nas toate frunzele si ciupercile posibile cred ca as crapa in juma' de an. Concluzia este ca este nasol ca emigrant oriunde te duci iar pe guvernantii nostrii ii mai ardem si noi din cand in cand(nu cred ca exista roman care sa nu fi ocolit legea cel putin o data).La noi cu putini bani poti trai mai misto decat in orice alta tara si daca aveti gipane inseamna ca nu o duceti chiar asa de rau asa ca hai sa ramanem in Romanica sa ne dam pe coclauri sa facem picnicuri la cort in padure,sa bem pana ne strambam capetele sa ne uitam dupa fetele noastre si sa murim fericiti si impliniti la 80 de ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: vreau sa emigrez Membru si eu... :ha: Prin Noua Zeelanda sau AUSTRALIA :h5 Iar avem gusturi comune. Cand e plecarea ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: vreau sa emigrez Inca nu stiu...Astept sa vad ce face un prieten pe acolo...A plecat cu tot cu familie in NOUA ZEELANDA... Pe o parte baietii au dreptate privind stilul nostru de viata dar citeodata iti vine sa iti cumperi un tank si sa te urci pe toti guvernantii nostri.Macar de jumate din taxe sa scapam si de jumate din hotii si escrocii de la putere.Atunci ar fi viata frumoasa si pentru cei muncitori si nu numai pentru trintorii comisionari si parlamentari..etc Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: vreau sa emigrez Puneti mana pe munca si lasati plimbarile ... Uite asa scade PIB-ul daca voi plecati ... :ha: Cine naiba sa mai munceasca si in tara asta daca toata lumea pleaca? :ha: :ha: :ha: Pe de alta la partea cu tancul si calcatul pe cap m-as baga si eu o tura ... pe reductor vere! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: vreau sa emigrez Pai numai noi sa muncim? Si sa cotizam la Garda,ARR,POLITIE,FISC,RAR,Sanepid,Primarie etc? Sa-i lasam si pe ei sa isi rupa oasele :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: vreau sa emigrez Va spun eu fratii mei de suferinta, si eu am mai avut ganduri de plecare dar nicaieri nu e ca acasa Subscriu si eu la parerea lui Vlady, aici de bine de rau ne descurcam, ganditi-va macar odata ce ati face intr-o tara civilizata cand ai avea nevoie de o revizie ceva de una de alta pe care aici, scoti banul, mult sau putin, si ai rezolvat-o. Daca se ducea vre unul cu copilashul lui la ITP si ii ieseau noxele mari??? Cat tre sa dai sa faci un motor??? Asa dai 200 de lei si gata revizia. Deci TOT MAI BINE IN TARA NOASTRA!!!!!!! Nu mai vorbesc despre prieteni... ca aici nu e niciunde, oameni saritori si buni... Am sau nu dreptate??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: vreau sa emigrez se poate peste tot sa mai dai o mica atentie dar trebuie sa te cunoasca.....in berlin in primavara cumnatul a facut revizia la masina (suzuki) si fix la o saptamina m-am nimerit si eu acolo si zicea ca troncane ceva si ce crezi? am shimbat toata caseta cu tot cu capete de bara ca era mai ieftina decit doar capetele .....asa ca poti face orice oriunde, important e sa nu bagi mina pina la cot cum fac ai nostri. sa stii de la mine ca e indicat sa schimbi o piesa care nu mai e buna decit sa dai spaga sa treaca itp-ul ca spaga care o dai se aduna la piesa care trebuie sa o schimbi..ca pina la urma tot crapa... la mine a pus capac la situatie un jeg penal de inspector de munca premiindu-ma cu 5.000 ron pt o aparatoare de polizor care se facuse praf in dimineata aia...eu obligindu-i pe baieti sa foloseasca in paralel cu aparatoarea si ochelari de protectie dar asta e legea-i lege doar pentru cei mici si de asta m-am saturat adica eu imi storc creierii sa vad ce fac sa nu dau pe nimeni afara cu criza asta ca se simte din ce in ce mai accentuat si jegosu fara nici un avertisment ia de aici...iau dar sa fie lege pentru toti zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator UJIO Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: vreau sa emigrez Sunt plecat din 99,acum vreau sa vin sa las ceva bagaje si sa plec in alta parte...daca vrei un sfat,fereste-te de romani,ca ei sunt de vin a ptr ce se intimpla in RO....inutil sa schimbi guvernantii,vin altii si va fi ca la inceput.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: vreau sa emigrez Fratilor nu noi tre sa emigram ci noi tre sa i facem pe ei sa emigreze.SA FACEM CEVA!!! range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: vreau sa emigrez ...daca vrei un sfat,fereste-te de romani,ca ei sunt de vin a ptr ce se intimpla in RO....inutil sa schimbi guvernantii,vin altii si va fi ca la inceput.... ...si eu care credeam ca americanii cu ozeneurile lor sunt de vina! ... :h5 Vai, ce m-am luminat, acum inteleg ... Noi ca natie ne asemanam cu multe popoare ... Fiecare natie are putorile si jigodiile ei. Am intalnit jeguri de oameni atat in Ro cat si in IT, D, F, NL, B, ESP, P, BG, H, RU, GB samd ...si crede-ma pe cuvant ca nu erau romani ... Iar in spatele a ce se intampla acum Ro sunt cu siguranta cateva zeci de persoana care chiar nu sunt romani! Romanii (guvernantii - astia de la putere) reprezinta doar "mana" care intai sterge curul si dupa aia serveste gura! In lipsa unui cadru legislativ clar fara portite, chichite si alte particularitati care sunt speculate de fiecare data, nu ar trebui sa ne mire ceea ce se intampla aici! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator UJIO Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: vreau sa emigrez Vazind ecoul postarii mele nu mai comentez.....ca sigur discutzia deviaza spre mascareli,si nu e cazul....bafta la luarea unei decizii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: vreau sa emigrez Nimeni nu se mascareste cu nimeni... Era doar o simpla discutie ... iti care iti faceam cunoscut ca nu numai romanii sunt asa cum sunt ... si celelalte natii au uscaturile lor! Probabil ca standardul oamenilor unde traiesti tu este ridicat si calitatea lor este una incontestabila dar daca intorci capul dr/st o sa ti se confirme cele spuse de mine ... Aceeasi figura se intampla si in Ro.! Daca te-a deranjat stilul meu de a iti raspunde imi cer scuze :sr :p ... am facut-o intr-un spirit de gluma ptr a descreti fruntea nu a de a enerva ... :h5 Din 99 pana acum nivelul de trai al clasei de mijloc (clasa din care facem parte majoritatea de aici de pe forum) s-a ridicat simtitor! Comparand ceea ce am vazut afara, raportat la aceeasi clasa sociala cu ceea ce este aici pot sustine cu tarie ca in RO este MULT MAI BINE decat in alte tari care se predind a fi mult peste noi! Singura variabila care ma face sa pun opinia mea putin mai pe muchie este "stresul de zi cu zi" ! In rest ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator UJIO Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: vreau sa emigrez Nu sufar de sindromul rominului ce traieste afara,figuri sau similare,sunt doar unul ce a plecat sa gaseasca o lume guvernata de reguli(inca o mai caut).Pot sa afirm doar,in urma a 5 drumuri in RO in 2 luni,ca procentul de prostie e mai ridicat in RO,si pentru cine vrea sa vada,se reflecta in diferentele dintre alte tari si ROMANIA....Revenind in tema auto,IT fatza de RO este ca Fiat fatza de Dacia,adica aceasi Marie,dar cu alta palarie.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: vreau sa emigrez IT fatza de RO este ca Fiat fatza de Dacia,adica aceasi Marie,dar cu alta palarie.... Foarte frumoasa comparatia si foarte realista! :bravo :h5 In urma cu doua saptamani am fost cateva zile in D in zona burgheza (Dusseldorf-Koln-Frankfurt-Manheim). Cand am vazut cum isi petrec nemtii timpul liber in preajma Craciunului m-a bufnit rasul: se strang grupuri de cate 10-12 insi (doua-trei familii) si merg la "Fest" - adica un soi de balci (dughene de lemn amenajate in piete) de unde cumpara vin fiert cu 5-10 euro / cana, gogosi si fornetti si stau in jurul unor mese gen "la varice" (in picioare) bineinteles daca ploua echipati cu pelerine si gavaresc despre problemele lor (cat mai au pana la concediu, cati pisoi le-a fatat pisica, ce tunnig sa-si mai faca la BMW, ce curve au mai avut in ultimul timp samd) Acest soi de balci era la noi undeva pe timpul lui mamaia Aglaia (ala care se organiza pe miristi dupa recolta de toamna) Intreband de ce nu organizeaza "ceata" spre locuinta unuia dintre ei, la caldurica, fara sa trebuiasca sa stea in picoare, si cu un vin de calitate (nu posirca aia fiarta cu miros intepator "naturala si din podgoria proprie cum scrie cu vopsea pe dugheana fiecarui comerciant" pe care o platesc de 10x si o consuma odata) primesc un raspuns pe atat idiot pe atat de hilar: "nu putem merge la unul dintre noi decat daca este o ocazie speciala gen aniversare, cui crezi ca i-ar conveni sa isi deranjeze casa in prag de sarbatori FARA MOTIV si sa cheltuie ca sa se simta bine ceilalti, pe cand aici platim fiecare ce consuma si fiecare pleaca acasa singur cand vede ca <<nu mai duce>>" Asta ar fi un exemplu "negativ" de civilizatie avansata. Un alt exemplu, pozitiv si care ne-a impresionat ar fi unul dntr-o vara tot din D, zona Berlinului ... rurala... Ne aflam la Zwikau, un sat cu statul de oras la o carciuma sa luam masa ... Eram singuri in carciuma si la un moment moment dat intra in carciuma un batranel plin de paie pe camasa si vine la masa noastra si ciocane in masa cu incheietura degetului mijlociu si zice "cius"! Ne oprim din mancat si ne uitam la el ... Mai apare si altul care vine intai la masa noasta (ca erau si altele ocupate deja) si la fel cioc si "cius" ! Se repeta fenomenul de cateva ori ...Ne uitam unii la altii si ne intrebam: ce dracu au astia cu noi, de nu ne lasa sa mancam in liniste ... O chemam pe chelnerita care intr-o engleza perfecta ne spune ca asta este un fel de salut si intai se saluta strainii, adica pe aceeia care nu ii cunosc si dupa aia prietenii ... Am ramas placut impresionati de acest gest! Dupa consumarea pranzului am fost intrebati daca ne-a placut mancarea (am raspuns afirmativ mai mult din politete si cred ca chelnerita si-a dat seama de asta) La a doua vizita (la cateva luni dupa) la aceeasi carciuma, chelnerita si propietareasa localului (ulterior am aflat ca era poloneza evreica) ne-a facut o mare surpriza trantindu-ne o super mamaliga cu ceva delicat sau condimente (am incercat si eu acasa dar nu mi-a reusit, si acum imi mai curg balele pe tastatura cand ma gandesc) cu peste fript si ustoroi exact ca la mama acasa ... Jos palaria ptr acei oameni! D'aia zic: pe unde am umblat sunt oameni si oameni ... Prostia este INCA fara cetatenie... :h5 :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: vreau sa emigrez Dragii mei compatrioti, eu nu mai emigrez din Romania . "Varul meu Nelu - femeie de serviciu la NASA (fost inginer IT in Romania) a gasit, stergand folderele de praf, un studiu care ma pune pe ganduri. Din surse secrete NASA, natia Romana a fost aleasa pentru a coloniza planeta Marte. Din toate natiile studiate au fost alesi Romanii pentru ca intr-un viitor habitat artificial pe Marte ar rezista cel mai bine. S-au luat in calcul urmatoarele : 1. Romanii rezista fara apa cel mai mult. Nu au nevoie sa faca dus cu saptamanile. Nu folosesc sapun, sampon ori pasta de dinti. 2. Nu au nevoie de spatiu verde. Daca acesta exista, il distrug. 3. Habitatul va fi construit gen scara de bloc cu doua banci la intrare. 4. Romanii nu au depresii sau daca au, le rezolva cu bautura.. Pot sa bea de la antigelul statiei orbitale pana la spirtul si frectia din sala de prim ajutor. 5. Pentru divertisment le ajunge un joc numit table. Nu au nevoie de gym sau piscina. 6. In caz de suprapopulare subiectul feminin poate fi convins usor sa-si arunce copiii la ghena de gunoi. Daca decizia s-a considerat gresita, copiii pot fi recuperati dupa trei zile. Culmea, traiesc. 7. Romanii pot fi manipulati si condusi foarte usor. Toate proviziile se vor elibera pe baza de cartela. 8. Toate legile habitatului vor fi facute pentru a fi incalcate. 9. Cheltuielile cu paza si securitatea habitatului vor fi minime. Romanii sunt genetic turnatori si paraciosi. Cand nu au ce sa toarne, incep sa scrie jurnale: Jurnalul National, Jurnalul de la Paltinis etc. 10. Se vor promova manageri nulitatile fara studii, iar oamenii capabili vor fi marginalizati pentru ca acestia atunci pot creea cel mai bine. Romanii se hranesc cu 80 la suta paine, 5 la suta seminte de floarea soarelui, iar restul surogate. 11. Singurul animal insotitor va fi cainele comunitar. 12. Viata Romanilor este foarte simpla. Barfa sau zvonurile sunt ratiunea lor de a trai. In acest scop vor fi introduse in habitat asa numitele panarame, care vor trai cu nulitatile manageri si vor fi invidiate si barfite de nevestele grase si oxigenate ale capabililor cu studii. 13. Habitatul va fi aprovizionat in cantitati suplimentare cu: prize, becuri, clante, capace de WC si robineti.. Romanii fura aceste obiecte. Inca nu se stie de ce. Obiectele furate se pot gasi in apartamentele lor in vitrina din sufragerie. Se presupune ca sunt furate in special de capabilii cu studii si aduse acasa ca un trofeu ..'. 14.romanii au cel mai dezvoltat spirit de turma de aceea sint usor de condus, chiar si de cel mai timpit dintre ei, odata ce acesta a fost numit, (recomandam alegerea pe baza votului uninominal succesul e garantat) ei fiind cei care au inventat zicala: "sefu-i sef si-n curu' gol", zicala pe care 90% dintre ei o inteleg ca o obligatie de a-l pupa in cur pe sef." 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: vreau sa emigrez Mai stati putin ca s-au apucat astia de treaba :P . In prima zi de guvernare efectiva , au taiat salariile unor smecheri de la 20 000 la 4500 . Soc. + au dat afara nu stiu cati zeci de directori cu salarii exorbitante din nu stiu ce ministere(transporturi , parca) Cica numai din chestia asta , a castigat bugetul cateva miliarde. :Gr Populism sau treaba serioasa ? :grin: Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: vreau sa emigrez Care treaba serioasa, mai vorbim peste 6 luni, dupa ce au dat ce-au luat de la vechea garda la "dulaii" lor.... Asa a fost mereu, noua stapanire noi ciocoi... __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: vreau sa emigrez Dragii mei compatrioti, eu nu mai emigrez din Romania . "Varul meu Nelu - femeie de serviciu la NASA (fost inginer IT in Romania) a gasit, stergand folderele de praf, un studiu care ma pune pe ganduri. Din surse secrete NASA, natia Romana a fost aleasa pentru a coloniza planeta Marte. Din toate natiile studiate au fost alesi Romanii pentru ca intr-un viitor habitat artificial pe Marte ar rezista cel mai bine. S-au luat in calcul urmatoarele : 1. Romanii rezista fara apa cel mai mult. Nu au nevoie sa faca dus cu saptamanile. Nu folosesc sapun, sampon ori pasta de dinti. 2. Nu au nevoie de spatiu verde. Daca acesta exista, il distrug. 3. Habitatul va fi construit gen scara de bloc cu doua banci la intrare. 4. Romanii nu au depresii sau daca au, le rezolva cu bautura.. Pot sa bea de la antigelul statiei orbitale pana la spirtul si frectia din sala de prim ajutor. 5. Pentru divertisment le ajunge un joc numit table. Nu au nevoie de gym sau piscina. 6. In caz de suprapopulare subiectul feminin poate fi convins usor sa-si arunce copiii la ghena de gunoi. Daca decizia s-a considerat gresita, copiii pot fi recuperati dupa trei zile. Culmea, traiesc. 7. Romanii pot fi manipulati si condusi foarte usor. Toate proviziile se vor elibera pe baza de cartela. 8. Toate legile habitatului vor fi facute pentru a fi incalcate. 9. Cheltuielile cu paza si securitatea habitatului vor fi minime. Romanii sunt genetic turnatori si paraciosi. Cand nu au ce sa toarne, incep sa scrie jurnale: Jurnalul National, Jurnalul de la Paltinis etc. 10. Se vor promova manageri nulitatile fara studii, iar oamenii capabili vor fi marginalizati pentru ca acestia atunci pot creea cel mai bine. Romanii se hranesc cu 80 la suta paine, 5 la suta seminte de floarea soarelui, iar restul surogate. 11. Singurul animal insotitor va fi cainele comunitar. 12. Viata Romanilor este foarte simpla. Barfa sau zvonurile sunt ratiunea lor de a trai. In acest scop vor fi introduse in habitat asa numitele panarame, care vor trai cu nulitatile manageri si vor fi invidiate si barfite de nevestele grase si oxigenate ale capabililor cu studii. 13. Habitatul va fi aprovizionat in cantitati suplimentare cu: prize, becuri, clante, capace de WC si robineti.. Romanii fura aceste obiecte. Inca nu se stie de ce. Obiectele furate se pot gasi in apartamentele lor in vitrina din sufragerie. Se presupune ca sunt furate in special de capabilii cu studii si aduse acasa ca un trofeu ..'. 14.romanii au cel mai dezvoltat spirit de turma de aceea sint usor de condus, chiar si de cel mai timpit dintre ei, odata ce acesta a fost numit, (recomandam alegerea pe baza votului uninominal succesul e garantat) ei fiind cei care au inventat zicala: "sefu-i sef si-n curu' gol", zicala pe care 90% dintre ei o inteleg ca o obligatie de a-l pupa in cur pe sef." am ras cu lacrimi..!!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: vreau sa emigrez Dragii mei compatrioti, eu nu mai emigrez din Romania . "Varul meu Nelu - femeie de serviciu la NASA (fost inginer IT in Romania) a gasit, stergand folderele de praf, un studiu care ma pune pe ganduri. Din surse secrete NASA, natia Romana a fost aleasa pentru a coloniza planeta Marte. Din toate natiile studiate au fost alesi Romanii pentru ca intr-un viitor habitat artificial pe Marte ar rezista cel mai bine. S-au luat in calcul urmatoarele : 1. Romanii rezista fara apa cel mai mult. Nu au nevoie sa faca dus cu saptamanile. Nu folosesc sapun, sampon ori pasta de dinti. 2. Nu au nevoie de spatiu verde. Daca acesta exista, il distrug. 3. Habitatul va fi construit gen scara de bloc cu doua banci la intrare. 4. Romanii nu au depresii sau daca au, le rezolva cu bautura.. Pot sa bea de la antigelul statiei orbitale pana la spirtul si frectia din sala de prim ajutor. 5. Pentru divertisment le ajunge un joc numit table. Nu au nevoie de gym sau piscina. 6. In caz de suprapopulare subiectul feminin poate fi convins usor sa-si arunce copiii la ghena de gunoi. Daca decizia s-a considerat gresita, copiii pot fi recuperati dupa trei zile. Culmea, traiesc. 7. Romanii pot fi manipulati si condusi foarte usor. Toate proviziile se vor elibera pe baza de cartela. 8. Toate legile habitatului vor fi facute pentru a fi incalcate. 9. Cheltuielile cu paza si securitatea habitatului vor fi minime. Romanii sunt genetic turnatori si paraciosi. Cand nu au ce sa toarne, incep sa scrie jurnale: Jurnalul National, Jurnalul de la Paltinis etc. 10. Se vor promova manageri nulitatile fara studii, iar oamenii capabili vor fi marginalizati pentru ca acestia atunci pot creea cel mai bine. Romanii se hranesc cu 80 la suta paine, 5 la suta seminte de floarea soarelui, iar restul surogate. 11. Singurul animal insotitor va fi cainele comunitar. 12. Viata Romanilor este foarte simpla. Barfa sau zvonurile sunt ratiunea lor de a trai. In acest scop vor fi introduse in habitat asa numitele panarame, care vor trai cu nulitatile manageri si vor fi invidiate si barfite de nevestele grase si oxigenate ale capabililor cu studii. 13. Habitatul va fi aprovizionat in cantitati suplimentare cu: prize, becuri, clante, capace de WC si robineti.. Romanii fura aceste obiecte. Inca nu se stie de ce. Obiectele furate se pot gasi in apartamentele lor in vitrina din sufragerie. Se presupune ca sunt furate in special de capabilii cu studii si aduse acasa ca un trofeu ..'. 14.romanii au cel mai dezvoltat spirit de turma de aceea sint usor de condus, chiar si de cel mai timpit dintre ei, odata ce acesta a fost numit, (recomandam alegerea pe baza votului uninominal succesul e garantat) ei fiind cei care au inventat zicala: "sefu-i sef si-n curu' gol", zicala pe care 90% dintre ei o inteleg ca o obligatie de a-l pupa in cur pe sef." Prietene, mare dreptate ai! :h5 :h5 :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: vreau sa emigrez sa vedem ce-o fi de-acum...... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: vreau sa emigrez Ce sa fie?Tot 51% vom plati la stat....offff cand imi aduc aminte imi vine sa le dau foc...dar sunt prea multi si nu stiu de unde sa incep , cu toate astea parca nu as emigra , poate va fi mai bine aici,poate nu vom munci noi ca sa ne ia altii banii (51%),poate cineva o sa schimbe legile,poate...poate...poate.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: vreau sa emigrez la ce foame de bani au astia.....pariu ca il vor mari zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: vreau sa emigrez Eu astept sa apara naiba odata legea aia tampita cu "insolventa persoanei fizice". Ma vor declara insolvabil si eu ii rog sa imi retraga si buletinu ca tot nu are rost sa il mai port daca nu mai am voie sa fac nimic. Oricum, traim intr-o tara in care ti se cere sa dai tot dar nu primest nimic (Gresesc: de 20 de ani ni se promite ca vom traii BINE) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: vreau sa emigrez eee cum nu primesti nimic....primesti dreptul sa muncesti si sa le dai lor tot ce cistigi... :ha: :ha: vorba aia din batrini..."ramii cu ce bagi in gura si ce tragi pe p.la" zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: vreau sa emigrez EEEE eu cred ca ne imbatam cu apa rece, asteptam asteptam sa ne ingroape copii hahhaah ca oricum nu are cum sa fie BINE in tara asta cum eram acum 300-500 ani pasalac asa suntem si acum cum eram guvernatii atunci asa suntem si acum exact cum pofteste cel ce este la putere.....pentru noi cei mai mici taxe si impozite de la apa de ploaie pana la noxele de masina,de la taxele de asigurari de sanatate pana la RCA -ul care iti da doar un procent din masina facuta pref de altul...... Cine -i mai tanar sa emigreze ca nu are ce pierde cel putin acolo regulile sunt cu cartile pe masa.Nu am auzit pe nimeni sa se planga ca sa dus in spital in europa si nu au aia medicamente. Nu am auzit pe nimeni ca atunci cand nu mai au venituri ca a falimentat nu ii ajuta primaria sau biserica.Mai ales daca au copii. Asta inseamna protectie sociala.La noi incepand de la cosul zilnic care este sub dimensionat si care este un etalon la salariul minim pana la ce medicamente sunt compensate si cine trebuie sa castige din tot acest sistem........ este un intreg joc masluit pentru a se capatui doar uni care ne conduc sau care au condus.Numai la noi sunt abonamente diferentiate cu acelsi nr de minute pentru persoane fizice si firme .......indiferent de servicii numai la noi pompierul uda cu tonele de apa si pe urma iti baga la plata ca afolosit si spuma..numai la noi intarzierile trenurilor sunt trecute de la anul in mersul trenului......Numai la noi daca vrei sa-ti inchizi firma ti-se da termene la anul in septembrie.....numai la noi apar gropiile in drumul proaspat asfaltat.....iar legea ilicitului nu functioneaza pentru alesii nostri.....nu am auzit pe nimeni afara sa fie salariat si sa faca afaceri de milioane de euro in acelsi timp ..........am citit cateva posturi mai vechi cum stiu uni sa se distreze ..... este adevarat ca noi stim mai bine decat nemtiii s nordici asa este mentalitatea formata ........dar nu peste tot .....sunt si zone de noapte cu tineri ca la noi.....In orice caz ma numar printre cei care au regrete ca am stat 20 de ani aici sa s e intample CEVA si nu se intampla.SI parca nu o sa se mai intample niciodata.Istoria se repeta.Acum imi vine in minte cum sufera albi in Republica Sud Africana dupa venirea lui Nelson Mandela la putere si cum ii omoara negrii si nu se intampla nimic si cum emigreaza pe capete.hahahah se intoarce roata. Dar atunci stai si te intrebi de ce mai zici ca militezi pentru pace drepturile omuli egalitate si altele....cand nu faci nimic din toate astea. Lume nebuna. ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate