informer Postat Aprilie 25, 2022 Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Astazi pe drumul de intoarcere catre casa mi s-a aprins indicatorul de eroare culoare galbena, cu o linie orizontala in zig-zag. Motorul nu mai merge chiar normal, am senzatia ca de la 2500 de ture in sus s-au terminat "caii", nu mai "trage". Am conectat analizorul pe care-l am si cu softul SZ Viewer A1 am eroarea P1431. Mesajul text este ambiguu: "Power train system, manufacturer dependent" . Cautand pe net, majoritatea sunt de parere ca-i vorba de filtrul de particule. Mentionez ca nu este vorba de avertizorul pt. perioada de auto-curatare a acestuia, ala nu-i cu linia orizontala in zig-zag. Apreciez orice parere pertinenta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
informer Postat Aprilie 26, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2022 (editat) Atasez si screenshot-uri cu parametri masurati de program... ma gandesc ca ar trebui sa conteze. (Explicatia erorii am retinut-o putin diferit dar cam tot p-acolo... :))) Editat Aprilie 26, 2022 de informer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate