Vizitator popescueugen Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? Mai oameni buni, spune-ti voi de pui, traversari,etc. ok. Ba, da autostrada de care vorbiti e in romanica? Unde? Vreu sa scot si eu gagica la sosea si nu stiu, eu nu fost de mult pe afara si de atunci dat cu ea numa pin damburi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? Primul si al doilea a fost Ion Iliescu :grin: Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? Primul si singurul a fost Chuck Norris Vezi topicul dedicat: viewtopic.php?f=22&t=9061 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? Eu zic ca primul a fost oul. Ca deh, fara 00 nu iese nimica :ha: :ha: :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: De ce a traversat puiul strada? 1.ÃŽnvatatoarea de scoala: Pentru ca a vrut sa ajunga de partea cealalta. 2.Profesorul de liceu: Chiar deca v-as explica, dragii mei dobitoci, tot n-ati întelege. 3.Platon: Pentru ca a mers în cautarea binelui si armoniei.. 4.Aristotel: Este în natura puilor sa traverseze strazi.. 5.Karl Marx: Avea instabilitate istorica si dialectica. 6.Martin Luther King: I have a dream.Vad o lume în care toti puii vor fi liberi sa traverseze strazile fara sa fie întrebati de motivele lor. 7.Moise: Si Dumnezeu a coborît din ceruri si a poruncit puilor: Traversati autostrazile! Si puiul a traversat-o, si toti s-au înveselit. 8.Bill Clinton: Puiul n-a traversat autostrada. Repet, puiul NU a traversat autostrada. 9.Machiavelli: Chestiunea este ca puiul a traversat autostrada. Cui îi pasa de ce? Faptul de a traversa autostrada justifica orice motiv. 10.Freud: Faptul ca te preocupa de ce puiul a traversat autostrada scoate în evidenta nesiguranta ta sexuala: Oedip Avicol. 11.Bill Gates: Chiar acum am lanzat în piata MSChicken 2000, care nu numai ca traverseaza autostrazile, ci face oua, arhiveaza documentele importante si rotunjeste calculele dv. 12.Darwin: De-a lungul marilor perioade de timp, puii au fost selectionati natural, ajungînd la forma ce o au acum si au o dispozitie genetica de a traversa autostrazile. 13.Einstein: Daca puiul a traversat autostrada sau autostrada s-a deplasat pe dedesubtul lui depinde de punctul de reper relativ. 14.Andersen Consulting: Iregularitatea partii autostrazii pe care se afla puiul îi ameninta pozitia dominanta pe piata. Puiul se lovea de sfidari importante pentru a crea si a dezvolta competentele necesare pentru a înfrunta competitivitaea pietei. Andersen Consulting, într-o relatie de parteneriat cu clientul, a sprijinit puiul prin reproiectarea strategiilor lui de distributie fizica si a proceselor de implantare. Folosind metoda de integrare avicola (MIA), Andersen a ajutat puiul sa foloseasca abilitatile lui proprii, metodologia, cunoasterea, capitalul si experienta pentru a alinia gîndirea, procesele si tehnologia puiului în sprijinul strategiei lui globale în cadrul lucrarilor Gestiune de Programe. Andersen Consulting a convocat o echipa interdisciplinara de analisti de autostrazi si crescatori de pui care, împreuna cu consultanti din firma Andersen care aveau remarcabile abilitati în industria transportului, au organizat timp de 2 zile o serie de sedinte cu scopul de a împartasi capitalul lor individual de cunostinte, atît explicit cît si implicit, sa-i permita a ajunge la sinergii confluente în obtinerea scopurilor emanate din planificarea si designul de succes conjugate cu implementarea unui cadru de valori antreprenoriale prin continua dezvoltare a proceselor avicole. Sedintele s-au desfasurat într-un ambient care reproducea un parc, facilitînd un impact strategic centrat în industrie si elaborînd un mesaj CONSISTENT, CLAR si UNIC, aliniat cu misiunea, scopurile si valorile principale ale puilor. Toate acesta au condus la crearea unei solutii integratoare a afacerii globale. 15.Buddha: A pune aceasta întrebare contrazice propria ta natura de pui. 16.Publicitate de profil: Unde scrie "Puiul traverseaza autostrada" trebuia sa zica "Afacerile necurate ale lui Puiu". 17.Titlu de ziar national: Criza economica constrînge puiul sa traverseze autostrada! 18.Titlu de pagina12: Puiul e gata! 19.Revista Femeia: Luminile amurgului se varsau peste cîmpia solitara. O lumina. Un destin. O singuratate. Puiul a ridicat capul ca în cautarea unui raspuns la toate întrebarile sale. La distanta, o modesta casuta de tabla. Nici o masina nu traversa la ora acea autostrada nr. 2, care uneste Filea de Jos cu Giurtelecul Hododului. Puiul a stiut atunci ca a ajuns momentul. Scuturîndu-si amorteala penelor a mers hotarît, a pus un picior pe asfalt, pe urma altul, si altul, si altul (oare cîte picioare are?). Mergea mîndru. Stia ca se apropia sa reuseasca imposibilul. Se gîndea la succes. La glorie. La faima. De aceea n-a vazut acel camion fara lumini. De acea n-a auzit zgomotul rablagit al motorului Roman. 20.Le Monde: Les consequences pour les Balcanes sont encore a prevoir: un poulet est arrive a traverse la route sans blesures. 21.Ziarul Adevarul: Basescu si puiul: obscurele coridoare al unei relatii improprii. Ce este în spatele afacerii autostrazilor? Informatie exclusiva: gainile si puisorii care primesc pe sub mîna malai de la stat. Cine sînt cei care profita de oua? Cititi ziarul de mîine. 22.Acasa Magazin: Toata intimitatea puilor: "ÃŽmi lipseste numai dragostea ca sa am un succes total". 23.Sofistul: Toti puii traverseaza autostrazile. Puiul a traversat autostrada. Puiul este în sine tot o autostrada. 24.Emil Constantinescu: Concetateni, v-am prevenit: daca nu oprim puiul corupt acum o sa ajunga pîna pe trotuarul de vizavi si va reduce credibilitatea tarii la parteneriatele cu Occidentul! 25.Ion Iliescu: Pentru ca e un !#$&^* de taranist iresponsabil! 26.Traian Basescu: Am dat dispozitie sa i se înghete conturile pîna nu plateste taxele de drum! 27.Marko Bela: E un drept al minoritatii avicole. 28.Proiect Impsat 2000: ÃŽnainte de a întreba orice, cititi norma ISO-PUI 2003 si dupa aceea sunati-ma. O puteti consulta pe Intranet. 29.Suport thenic (SRL service): Eu de aici nu vad sa se fi traversat strada. Resetati puiul si daca tot îl vedeti ca traverseaza, formatati ouale sau trimiteti cineva din firma la cursurile noastre ($322 la cursul zilei plus TVA). 30.Dupa mine: Puiul a traversat autostrada pentru a consola puicuta aceea bronzata care îi place lui atunci cînd ea se întorcea suparata acasa, pe trotuarul de vizavi, de la meciul de retrogradare al echipei FC Cucurigu. Aiurea... Voia sa scape de Chuck Norris :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? dupa cum ar spune unii "Cunoasterea de dincolo de logica Daca intuitia ar veni prin raze sau unde, am putea fabrica un instrument pentru a le capta. Insa nici un instrument nu poate capta intuitia, pentru ca nu e un fenomen ondulatoriu. Nu e deloc un fenomen; este doar un salt de la nimic la existenta. Exact asta inseamna intuitia, de asta ratiunea o neaga. Ratiunea o neaga din cauza ca e incapabila s-o intalneasca. Ratiunea poate intalni numai fenomenele care pot fi impartite in cauza si efect. Conform ratiunii, exista doua domenii de existenta, cunoscutul si necunoscutul. Iar necunoscutul inseamna ceea ce nu se cunoaste inca, dar se va cunoaste intr o buna zi. Dar misticismul spune ca exista trei domenii: cunoscutul, necunoscutul si incognoscibilul. Prin incognoscibil misticii inteleg ceea ce nu poate fi niciodata cunoscut. Intelectul are treaba cu cunoscutul si necunoscutul, nu cu incognoscibilul. Iar intuitia lucreaza cu incognoscibilul, cu ceea ce nu poate fi cunoscut. Nu e doar o problema de timp – pana va fi cunoscut – calitatea lui intrinseca este incognoscibilitatea. Nu e vorba ca instrumentele tale nu sunt destul de fine, sau logica ta nu e la zi, sau matematica ta nu e suficient de avansata – nu asta e problema. Calitatea intrinseca a incognoscibilului este incognoscibilitatea; el va exista intotdeauna ca incognoscibil. Acesta este domeniul intuitiei." Adica aplecandu-ma pe latura incognoscibilului aprioric, asta vis-a-vis de lamentatia mea interioara, cred ca primul a fost oul in tigaiaie, apoi o gaina grasa rasol, desi unii fac mai intai gaina. Parerea mea, ca nu sunt de aici. PS. despre asta era vorba? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? . Insa nici un instrument nu poate capta intuitia, pentru ca nu e un fenomen ondulatoriu. Gresesti. Chuck Norris poate capta intuitia. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? deci......deci....n-am prins partea cu puicuta de dinozaur.....da' restul e pefect adevarat, focul primordial face caldura incubatiei .....zigotilor cocosului......de rasol de oua......sa-nebunesc ....... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? Da, posibil, as fi deacord cu tine insa Chuck Norris e un fenomen nu un instrument. "Un element foarte important al acestui fenomen este natura binara a raspunsului. Dr. Hawkins a descoperit ca întrebarile trebuie puse în asa fel încât raspunsul sa fie unul foarte clar, prin da sau nu, ca o sinapsa nervoasa care se deschide sau se închide, (asemanatoare celor mai primare forme de “cunoastere” celulara, asa cum fizicienii de vârf afirma ca este natura esentiala a energiei universale). Sa fie oare mintea umana, la nivel primar, un computer uluitor, legat de un câmp energetic universal, care stie mult mai multe decât crede ca stie?" Deci intrebarea e gresita. Dar raspunsul lui Chuck Norris e NU! :ha: :ha: :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? Aha....vad..... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? M-am spart de ris.. :ha: :ha: :ha: OU... Gaina ... Pui... Chuck Norris :ha: :ha: :ha: Mai ales partea cu Chuck... asta numai datorita lui Patrolator Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? . Insa nici un instrument nu poate capta intuitia, pentru ca nu e un fenomen ondulatoriu. Gresesti. Chuck Norris poate capta intuitia. :grin: AAAAAaahahahahhahaahh :ha: :ha: :ha: Tare de tot Max!! :h5 Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? Iar Chuck Norris poate indrepta fenomenul ondulatoriu... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? Uiti tocmai esentialitatea, si de ce nu, natura binara a intrebarilor. In acest context ondulatoriu deja raspunsul lui Chuck Norris este indubitabil, si evident: NU. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? Este un un ondulatoriu afirmativ?! Sau unul liniar negativ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? Deci, doi dinozauri erau pe lac ...faceau un "gioco di mano" ca dinozaritza era la ciclu :ha: ... a sarit rezultatul in garla, l-a inghitit un peste d'ala cu dinti ...crezand ca este un desert (bonus) dupa ce halise deja vreo 15 soareci care treceau la bras baltoaca ... Homo sapiens la mulinat de peste ca il trimisese nevasta-sa sa manance si altfel de carne ca era miertzi...Ajuns acasa a despicat pestele pe burta si a sarit ditai oul din el ...la pus pe soba sa se usuce sa-si faca o mica scrumiera din gaoace ...intre timp a venit era glaciara si i-a luat dracu pe toti ...din oul rezultat a iesit o gaina proasta, urata si cracanata ...care si-a pus, cum a iesit pe strasseu urmatoarea intrebare: cine o fi fost primul... eu sau gaozarul asta de ou? :ha: :ha: :ha: Ca sa nu se afle cine a fost primul gaina s-a pus goazareste in tufe sa se ...si dupa ce s-a scremut o ora a iesit un ou ...Ihi, da, da, daaa! Deci eu am fost prima! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? Este un un ondulatoriu afirmativ?! Sau unul liniar negativ? Undele continue din mecanica ondulatorie ?i undele discontinue, cu singularit??i, ar fi "solu?ii diferite date unor ecua?ii liniare identice (calculul teoretic implic? dou? unde: una continu?, probabilistic?, alta singular?, real?) Echivalent? din punct de vedere matematic cu mecanica matriceal? a lui Heisenberg, mecanica ondulatorie a fost elaborat? de c?tre Schrödinger, în 1926. Concep?ia sa se sprijin? tot pe presupozi?ii filosofice clasice." Inplementand aceste concepte matematico-filosofice as inclina catre linearitatea negativismului singular. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? Este un un ondulatoriu afirmativ?! Sau unul liniar negativ? Undele continue din mecanica ondulatorie ?i undele discontinue, cu singularit??i, ar fi "solu?ii diferite date unor ecua?ii liniare identice (calculul teoretic implic? dou? unde: una continu?, probabilistic?, alta singular?, real?) Echivalent? din punct de vedere matematic cu mecanica matriceal? a lui Heisenberg, mecanica ondulatorie a fost elaborat? de c?tre Schrödinger, în 1926. Concep?ia sa se sprijin? tot pe presupozi?ii filosofice clasice." Inplementand aceste concepte matematico-filosofice as inclina catre linearitatea negativismului singular. Aha! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? Bah nebunilor ,ma stric la burta de plins.......gaina ondulatorie ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: cine a fost primul? Este un un ondulatoriu afirmativ?! Sau unul liniar negativ? Undele continue din mecanica ondulatorie ?i undele discontinue, cu singularit??i, ar fi "solu?ii diferite date unor ecua?ii liniare identice (calculul teoretic implic? dou? unde: una continu?, probabilistic?, alta singular?, real?) Echivalent? din punct de vedere matematic cu mecanica matriceal? a lui Heisenberg, mecanica ondulatorie a fost elaborat? de c?tre Schrödinger, în 1926. Concep?ia sa se sprijin? tot pe presupozi?ii filosofice clasice." Inplementand aceste concepte matematico-filosofice as inclina catre linearitatea negativismului singular. Aha! Mda, dar ultimele studii in materie arata exact din contra....cam cum s-a intamplat cu gaina si cocosul cand au conceput oul primordial ! :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: cine a fost primul? Este un un ondulatoriu afirmativ?! Sau unul liniar negativ? Undele continue din mecanica ondulatorie ?i undele discontinue, cu singularit??i, ar fi "solu?ii diferite date unor ecua?ii liniare identice (calculul teoretic implic? dou? unde: una continu?, probabilistic?, alta singular?, real?) Echivalent? din punct de vedere matematic cu mecanica matriceal? a lui Heisenberg, mecanica ondulatorie a fost elaborat? de c?tre Schrödinger, în 1926. Concep?ia sa se sprijin? tot pe presupozi?ii filosofice clasice." Inplementand aceste concepte matematico-filosofice as inclina catre linearitatea negativismului singular. :g :g :g :bravo Si-acum o-ntrebare incuietoare: Cum se explica influenta paralelismului sinelor de tren asupra inteligentei unei gaini? Multumesc in avans pt. raspunsuri! __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: r3dscorpion are dreptate, cocosul a fost primul si din coasta lui a fost facuta gaina :D . Pai numai noi s-o furam din cauza Evei? Bai!!! Ce dracu se intampla aici?????? Postul asta nu l-am scris eu. Nu observam dar mi-am deschis e-mailul si eram anuntat ca exista mesaje noi in topic si am primit mesajul pentru ca urmaresc subiectul..... Ori eu nu am postat nimic aici. Am deschis sa vad despre ce este vorba, nu am considerat ca fiind fff important si am trecut mai departe FARA SA POSTEZ CEVA!!!!!!!!!!! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: cine a fost primul? :banana pe pamant primul a aparut oul cazand din cosmos.daca aparea o gaina isi ardea penele :ih :shrk nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: cine a fost primul? @ zippo: zicea cineva ca Chuck Norris poate posta in numele oricui, oricand... :wink: __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate